📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:49

Ma czym oddychać ale nie ma mózgu, ja mam IQ 135 ale nie mam do dyspozycji cycków - może zrobimy małą wymianę?

bloodwar napisał/a:
Ma czym oddychać ale nie ma mózgu, ja mam IQ 135 ale nie mam do dyspozycji cycków - może zrobimy małą wymianę?
iq 135 BIG BRAIN
co za potężna moc obliczeniowa
Chciałbym być tak mądry jak ty
Wszyscy na pewno Ci zazdroszczą.
bloodwar napisał/a:
Dla pewności wrzuć fotkę, pozwól to ocenić. Ps. Jestem ekspertem

Zawsze mnie zastanawiało jak można mieć tak małą zdolność przewidywania oczywistych skutków.
Chyba że jej materia poszła w cycki zamiast w mózg.
Chyba że jej materia poszła w cycki zamiast w mózg.
Przecież miała poręcz do trzymania, a i tak spadła.
A takie coś wcale nie jest zabawne. Mogłaby uderzyć głową w coś twardego i źle by się to dla niej skończyło.
A takie coś wcale nie jest zabawne. Mogłaby uderzyć głową w coś twardego i źle by się to dla niej skończyło.

Zajebista dupcia. Młoda, głupia, roześmiana. Do tego piękne, duże, jędrne cycki i nosi się na luzie (trampki, jeansy). Kułby żądłem do wilgoci niczym Prezes na ul.Szkolnej.
Jakby ją wraz z krzesłem wyrzucono na śmietnik, to proszę o info, z chęcią ją odprowadzę do stanu użyteczności.

McQurwa napisał/a:
twój czy jej?
sasiada kregoslup...

Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie