👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Xson33333 napisał/a:
Mam nadzieję że to szkło wbiło jej się w oko i oślepła.
Masz nadzieję że chociaż ślepa na jedno oko na ciebie poleci?

moja kuzynka jak byliśmy dziećmi zjezdzała po poręczy i taki mały gwóżdż wystawał i sobie c🤬ke przerysowała i jej coś tam szywali-to mineło kupe lat i do dzisiaj ma ksywke szwaczka
brylant1412 napisał/a:
moja kuzynka jak byliśmy dziećmi zjezdzała po poręczy i taki mały gwóżdż wystawał i sobie c🤬ke przerysowała i jej coś tam szywali-to mineło kupe lat i do dzisiaj ma ksywke szwaczka
Niechcacy kliknalem piwo zamiast odpowiedzi. Co to k🤬a jest do c🤬ja pana "SZYWALI"? Jakis czeski chłop?
Czy moze miales na mysli ZSZYWALI?

r0773n napisał/a:
Masz nadzieję że chociaż ślepa na jedno oko na ciebie poleci?
Nie, nie robię nadziei że na mnie poleci, ale jak oślepnie na jedno oko, to łatwiej mi będzie ją zaskoczyć szmatką nasiąkniętą chloroformem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie