👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale się nabuczył mużynek babbo jego mina mnie rozwaliła hahahahahah
superek !

superek !
Mina tego chłopca,to najlepszy komentarz to tego typu dowcipów.

To chyba jednak nie jej syn. Z takiej głupiej c🤬y nie mógł się urodzić taki rozważny syn.
Może i jest gruby, może i jest czarny, ale w przyszłości zamiast skakać nieprzytomnym wrogom po głowie będzie ich na chłodno likwidował jednym strzałem.
Mina chłopca mówi wszystko "jak ten przygłup mógł mnie spłodzić, chyba miałem inteligentnego ojca, który dobrze wiedział by dać dyla".
K🤬a, to jest azjata bando debili, ew. ten... no... ci tacy, co na tej wyspie mieszkają... tacy no...
Ten moment kiedy w wieku ośmiu, może dziesięciu lat uświadamiasz sobie, że wychowują cię idioci

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie