👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruszać się szybciej niż Polscy piłkarze, to żadna sztuka.
Sztuką byłoby ruszać się wolniej niż oni...

Apollon napisał/a:
Ruszać się szybciej niż Polscy piłkarze, to żadna sztuka.
CHALLENGE ACCEPTED rzekła Polska lokomotywa

Ale poświęcenie, mógł sobie coś zrobić w nogę i chodzić o kulach

Ja takich ludzi podziwiam , Maja pasje i sie niepoddaja ...
Możecie hejtować , mógłbym napisać " Ma Krzywe nogi jak sra " ale Po co ..
Szacunek dla Nich . Piwko Dla autora
Możecie hejtować , mógłbym napisać " Ma Krzywe nogi jak sra " ale Po co ..
Szacunek dla Nich . Piwko Dla autora

A wszystkim hejterom (i na dowcip JezusToŻ__'a) paraolimpijczycy odpowiadają tak:

Pełen szacunek dla takich ludzi. Mimo to, że nawet w normalnym życiu mają pod górkę oni się nie poddają i walczą. To im należy się miano sportowców, a nie komercyjnym nieudacznikom, którzy zarabiają chore pieniądze tylko za to, że ładnie wyglądają i przyciągają forsę od i do sponsorów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie