📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Czemu drugi gość nie otworzył spadochronu "awaryjnego"? Kiedyś już widziałem podobną akcję z zaplątanym spadochronem, gdzie awaryjny spadochron po chwili uratował sytuacje. Chociaż i tak nie wiadomo, czy by coś pomogło.

Extermis napisał/a:
Czemu drugi gość nie otworzył spadochronu "awaryjnego"? Kiedyś już widziałem podobną akcję z zaplątanym spadochronem, gdzie awaryjny spadochron po chwili uratował sytuacje. Chociaż i tak nie wiadomo, czy by coś pomogło.
Albo nie zdążył, albo skalkulował, że zapasowy się nie zdąży otworzyć. Lepiej mieć tę skłębioną masę materiału niż nic.
Extermis napisał/a:
Przy base jump-ach nie ma spadochronow zapasowych.
Wszystkie spadochrony się otworzyły - policzcie kolory czasz: czerwony, niebieski i na końcu zielony . Tylko, że ostatni otworzył się dopiero po jebnięciu w czasze niebieskiemu, który później spadł zaplątany w linki.
Podkład z koncertu? Kurde, nie zdawałem sobie sprawy, że ten przebieraniec z Lordi jest takim beztalenciem

mit2 napisał/a:
Podkład z koncertu? Kurde, nie zdawałem sobie sprawy, że ten przebieraniec z Lordi jest takim beztalenciem
Myślałem, że z eurowizji

Podsumowując powyższe można wysnuć następujące wnioski: chłopaki posuwali mu żonę, i chcieli pozbyć się piątego koła u wozu...
mit2 napisał/a:
Kiedy Lordi wygrywało Eurowizję, to większość uzytkowników tego portalu była jeszcze spermą w worze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie