👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Do takich akcji trzeba mieć jaja. U nas niestety wszyscy by przejechali udając że nic nie widzieli. A potem lament w mediach że taka znieczulica.
@Tytussek
informacja poszła po radiu, TIRowcy to powiedzmy taka wielka rodzina
zawsze sobie pomagają tym bardziej na drodze ... o dziwo polakom na drogach pomagają najbardziej zagraniczni ... polak polakowi na drodze jest ujem .... kumpel jeździ na TIRach i mówi że najlepsze zdanie ma o ruskach zawsze pomagają i zawsze sie zatrzyma, a najgorzej mówi właśnie że z polak polakowi za granicą ni uja
informacja poszła po radiu, TIRowcy to powiedzmy taka wielka rodzina

Pisz następnym razem od kiedy akcja, bo długo jej nie było i już chciałem to olać. Tak czy siak masz piwo, bo każdy tam musiał od siebie dać choćby kopniaczka, to było zabawne, a później jeszcze samochodowi się dostało, to już mnie rozwaliło

Gadaj za siebie ja jestem Polakiem a jak ktoś potrzebuje pomocy nie tylko na radiu to się zatrzymuje i pomagam i nie tylko ja pomagam ale i mi pomagają i nie zagraniczni zamiast więc jęczeć na Ojczyznę, bo to się jakoś ostatnio modne zrobiło, weź dupę w troki i zacznij pomagać, potrzebujących nie brakuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie