Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
turor 2023-04-17, 18:37 11
Do utylizacji.
Wszyscy , bez wyjątku.
A auto do spalenia, bo lepsze niż moje
Zgłoś
TerazPolska123 2023-04-17, 18:38 4
czyli w takiej sytuacji należy się nie zastanawiać tylko od razu jebnąć go torem kolejowym
Zgłoś
danielusx25 2023-04-17, 18:54 64
chłop zle to zorbił nastenym razem niech kupi klamke i ładuje ołowiem ajak by mieli nóż albo broń juz by wąchał kwiatki
Zgłoś
Sadek90 2023-04-17, 19:12 31
Chłop jak c🤬a szarpie 60 kilogramowego mokebme za kurtkę, zamiast go ładować w morde ile wlezie...
Zgłoś
onucek 2023-04-17, 19:18 22
nie rozumiem tego? dlaczego jak biali biją małpy to zawsze jakoś tak delikatnie, żeby krzywdy nie zrobić?
Zgłoś
woytasw 2023-04-17, 19:18
Klapkiem?
Gang Olsena....
Zgłoś
Krak 2023-04-17, 19:41 4
liczyłem na odgłos strzałów zza kadru
Zgłoś
lacrimal 2023-04-17, 19:46 5
onucek napisał/a:

nie rozumiem tego? dlaczego jak biali biją małpy to zawsze jakoś tak delikatnie, żeby krzywdy nie zrobić?

to właśnie przyszło mi na myśl, pierwszego to pewnie bym o ten murek trzaskał. I to bez specjalnego planowania. A przed resztą bym sp🤬zielał .
Zgłoś
Igorek95 2023-04-17, 20:26 2
Gdyby tak pojedynczo podbiegali do średniego boksera albo kogokolwiek co umie dobrze jebnąć, to mogłaby być legendarna akcja Black Quadra Kill!

podpis użytkownika

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
darek1234 2023-04-17, 20:29 3
Sadek90 napisał/a:

Chłop jak c🤬a szarpie 60 kilogramowego mokebme za kurtkę, zamiast go ładować w morde ile wlezie...

Dałem Ci okejkę, jednak takiego łatwo nie trafisz, za dużo adrenaliny
Zgłoś
outline 2023-04-17, 21:20 7
Szkoda ze broni nie miał, wystrzelałby każdego po kolei jak nadbiegają
Zgłoś
Mors_Nigra 2023-04-17, 22:08 5
Do ostatniej chwili miałem nadzieję, że ktoś wyjdzie z domu z AR15 i zacznie dziurawić tych śmieci.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Beale 2023-04-18, 0:38 2
Mam nadzieję że wszystkim małpy zostały z powrotem wyłapane i oddane do zoo.
Zgłoś
atomboy 2023-04-18, 1:25
pewnie wyjdę na rasistę ale w sumie dobrze mi z tym czy kolor oponentów nie kojarzy się z brambulcem? takie LUŹNE spostrzeżenie, kolor asfaltu czy tam powierzchni bitumicznej. Ja bym tam dezynfekował może cyklonem B... za mocno? to chociaż chlorem. Uważam, że wszystko ma swoje miejsce np. czarne w więzieniu haha żartowałem yebać bambusów brudasów qrwy yebane.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie