📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:16

Chciwy krasnolud ze słabszym kozaczy, ale kiedyś znajdzie się ktoś postronny i srogą lepę na brodę wyhaczy.
wygrywa silniejszy 🤠😎proste! Byłaś taka piosenka widziałam orła cię
[ Dodano: 2025-09-08, 06:39 ]
w lądynie też kiedyś bylem
[ Dodano: 2025-09-08, 06:39 ]
Qdłaty napisał/a:
wygrywa silniejszy 🤠😎proste! Byłaś taka piosenka widziałam orła cię
Zamknij ryj jak masz tak kaleczyć język Polski w każdej swojej wypowiedzi.
JerryBukoski napisał/a:
zamknij ryj jak masz tak kaleczyć język Polski w każdej swojej wypowiedzi.
Zdanie zaczyna się od wielkiej litery.
Nazwy języków pisze się się małej Panie kolego.
Język polski nie język Polski
@CoolPHONE:
Język polski nie język Polski
JerryBukoski napisał/a:
Zamknij ryj jak masz tak kaleczyć język Polski w każdej swojej wypowiedzi.
@CoolPHONE:
Qdłaty napisał/a:
wygrywa silniejszy 🤠😎proste!
dokładnie. Chyba dzisiejsza generacja lalusiów zapomniała, jak jest zbudowany ten świat i dlaczego wygląda tak, jak wygląda, a my jesteśmy na szczycie.
Indianie byli słabsi od Europejczyków, więc zostali zgładzeni, a ci, co przeżyli, żyją w rezerwatach.
Murzyni byli słabsi od Europejczyków, więc zbierali bawełnę, robili za tanią siłą roboczą, a Afryka została brutalnie wyeksploatowana z dóbr naturalnych.
Azja była słabsza, więc Europejczycy ją podbili, a z japońskich samurajów, zrobili zboczonych naukowców.
Jak jest w klasie Janek, który nie zdał 3 lata i jest znacząco silniejszy od kolegów z klasy, to on rozdaje karty.
Jeśli Amerykanie chcą gdzieś zaprowadzać demokrację, bo mają w tym interes, to to robią, bo są silniejsi.
Jak leci do ciebie piłeczka, albo czapeczka na meczu, to ją bierzesz i nie martwisz się o jakiegoś płaczącego smarka.
No tak działa świat - od zawsze tak było, jest i będzie. Silniejszy ma zawsze rację. Jak ktoś ma z tym problem, to znaczy, że jeszcze nie opuścił gimnazjum i nie poznał życia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie