O ja jebie
Już myślałem, że wszystko na sadolu widziałem
Już myślałem, że wszystko na sadolu widziałem

podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Uuu j🤬y
Jak znam życie jutro wybiegnie mi na drogę i go przypadkiem p🤬lnę jak będę jechał w zabudowaniu 155km/h i potem będzie zap🤬lał na ogonie :o
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."

Jak znam życie jutro wybiegnie mi na drogę i go przypadkiem p🤬lnę jak będę jechał w zabudowaniu 155km/h i potem będzie zap🤬lał na ogonie :o
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deskiPan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Gdyby ludzie brali przykład od nawet takiego burka to może miałbym do nich więcej empatii. Twardy sk🤬ysynek nie użala się nad sobą. Pewnie bym przygarnąl gnojka
podpis użytkownika
Ola gringo
TrzyDwaJeden napisał/a:
Pies bez łap ma więcej wigoru niż polki w łóżku
Ja tam na twoją kobietę nie narzekam. Ciało co prawda 3/5, ale za to fantazja 6/5. Jara mnie jej wąs i to co z nim potrafi zrobić. Pozdrów i podziękuj za wczoraj w moim imieniu.
Impregnator napisał/a:
Pierwszy raz takiego dziwnego kangura widzę.
Impregnator napisał/a:
Pierwszy raz takiego dziwnego kangura widzę.
Bo wora też mu uj🤬o.
baronturbina napisał/a:
Ja tam na twoją kobietę nie narzekam. Ciało co prawda 3/5, ale za to fantazja 6/5. Jara mnie jej wąs i to co z nim potrafi zrobić. Pozdrów i podziękuj za wczoraj w moim imieniu.
Chciałeś zabłysnąć przed kolegami pedałami niczym neon nad burdelem ale nie wyszło ? Tak samo jak twoje marne życie
Nie chęć życia,tylko ewolucja.
Już porusza się na tylnych kończynach,zaraz wyrosną im kciuki.Zaczną walić konia i logować się na sadolu.
Już porusza się na tylnych kończynach,zaraz wyrosną im kciuki.Zaczną walić konia i logować się na sadolu.
nowa rasa pieso-kanguro-rex

podpis użytkownika
przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.