Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i zapłacił za plasterek sera jak za całą kanapkę
Dokładnie. Ja bym zamówił cheeseburger'a z ż__zim wędzonym napletem. I w tym przypadku cena nie gra roli.
Chcieli podniesienia minimalnej płacy na 15 dolarów to teraz mają.
Jeszcze kiedyś jak jadłem to gówno z maca to dostawałem j🤬ego szału jak p🤬dy które miały pracować jak małpy p🤬liły moje zamówienia. Mówisz takiemu debilowi bez szkoły co ma tylko dobrze wstukać w komputer kilka kliknięć, że chcesz p🤬lonego hamburgera bez warzyw to się dopytuje bez czego konkretnie. Mówisz mu, że bez j🤬ej sałaty, pomidora i p🤬lonego ogórka... i co? I taki c🤬j bez wykształcenia daje ci burgera z pieprzoną sałatą, ogórkiem i pomidorem pomimo, że mowiłes mu k🤬a aby tego nie dawał i jeszcze zdziwiony jak z ryjem wyskoczysz bo j🤬y debil nie potrafił dobrze wstukać w komputer.
Teraz przynajmniej można samemu wstukiwać.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mi się ogólnie podoba koncept tych automatów do zamawiania. Nie żebym jadł to gówno ale sam koncept zajebisty. Na c🤬j płacić 15 dolców za godzinę (bo 12coś minimalnej krajowej było im mało) debilowi bez szkoły skoro można jednorazowo zapłacić za 3-4 komputery które się zwrócą po miesiącu.
Jeszcze kiedyś jak jadłem to gówno z maca to dostawałem j🤬ego szału jak p🤬dy które miały pracować jak małpy p🤬liły moje zamówienia. Mówisz takiemu debilowi bez szkoły co ma tylko dobrze wstukać w komputer kilka kliknięć, że chcesz p🤬lonego hamburgera bez warzyw to się dopytuje bez czego konkretnie. Mówisz mu, że bez j🤬ej sałaty, pomidora i p🤬lonego ogórka... i co? I taki c🤬j bez wykształcenia daje ci burgera z pieprzoną sałatą, ogórkiem i pomidorem pomimo, że mowiłes mu k🤬a aby tego nie dawał i jeszcze zdziwiony jak z ryjem wyskoczysz bo j🤬y debil nie potrafił dobrze wstukać w komputer.
Oczywiście! Teraz przynajmniej możesz sobie sam sp🤬olić.

Mi się ogólnie podoba koncept tych automatów do zamawiania. Nie żebym jadł to gówno ale sam koncept zajebisty. Na c🤬j płacić 15 dolców za godzinę (bo 12coś minimalnej krajowej było im mało) debilowi bez szkoły skoro można jednorazowo zapłacić za 3-4 komputery które się zwrócą po miesiącu.
Ciebie to chyba jakaś małpa wysrała zamiast urodzić. Przez takie tępe, roszczeniowe k🤬iszony ten świat właśnie wygląda jak wygląda

PS Mam nadzieję, że w następnej knajpie, do której pójdziesz, dostaniesz specjalny dodatek szefa kuchni do sosu

Ile trzeba mieć k🤬a fakultetów żeby dotarło do pustego łba.. "FRYTKI BEZ SOLI"
Ciebie to chyba jakaś małpa wysrała zamiast urodzić. Przez takie tępe, roszczeniowe k🤬iszony ten świat właśnie wygląda jak wygląda
Roszczeniowe ?
A czy k🤬a jak przychodzę na stację benzynową i mówie "GAZ DO PEŁNA" A ktoś mi zatankuje do połowy...
To ja jestem roszczeniową k🤬ą czy osoba tankująca skończonym kretynem ?

A czy ktoś, kto domaga się wyjętych z dupy stawek godzinowych za pracę, którą wykonałoby dziecko lub nawet wyszkolona małpa, nie jest właśnie "roszczeniową k🤬ą"? Jak płacę za usługę, to chcę mieć ją wykonaną wedle zamówienia, a nie widzimisie przygłupa. Zastanów się czasem co wciskasz na klawiaturze.

Ciebie to chyba jakaś małpa wysrała zamiast urodzić. Przez takie tępe, roszczeniowe k🤬iszony ten świat właśnie wygląda jak wygląda![]()
Rozumiem, że jesteś jednym z tych co uwielbiają zamawiać żarcie i jak dostaną pizzę z ananasem a nie z pieczarkami to się nawet nie odezwą, uśmiechną i grzecznie zapłacą.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Mój znajomy co w gastronomii siedzi doradził mi kiedyś jedno
"nigdy nie wyskakuj z ryjem do kogoś kto przygotowuje Ci jedzenie"
Lepiej pogadać kulturalnie, chyba że Velture lubisz dodatki specjalne.
Sam po sobie zauważyłem jak wyglądały zamówienia na dowóz z pizzeri
Odkąd raz po spaleniu zostawiliśmy 10zł napiwku, pizza od tamtej pory jest "lepsza/cieplejsza/i szybciej przywieziona" a całość za 5zł ekstra
Sam po sobie zauważyłem jak wyglądały zamówienia na dowóz z pizzeri
Odkąd raz po spaleniu zostawiliśmy 10zł napiwku, pizza od tamtej pory jest "lepsza/cieplejsza/i szybciej przywieziona" a całość za 5zł ekstra
Wiadomo.
Też raz na 1mc sobie zamawiam pizze i wychodzi mi to ok 40zł z dostawą. Zawsze daje 50 gościowi a jak jestem naj🤬y to i więcej i mówię podczas zamawiania wtedy aby się podzielił z kucharzem.
Pizza przyjeżdża błyskawicznie i ma naj🤬e dodatków od c🤬ja więcej niż normalnie.
Kiedyś za czasów studenckich jak byliśmy zjarani to jak zamawialiśmy i gość podwoził (zwykle godziny nocne przez zamknięciem) to pytaliśmy z kumplem czy ma jeszcze jakiś kurs po nas i jak nie miał to zapraszaliśmy aby zjadł z nami i zapalił.
To doszło do momentu, że przy zamawianiu prosiło się aby kupił po drodze fajki i wódę.
Oczywiście napiwek był adekwatny ale tak czy siak fajnie było zamówić żarcie i podstawowe produkty studenckie naraz

podpis użytkownika
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie