Czy urządzenie ma rekomendację Roberta Bernatowicza i certyfikat Fundacji Nautilius?
Bo jak nie, to może sobie to w dupę wsadzić..
No k🤬a nie wierzę, że ktoś to kupił....
podpis użytkownika
Denied by the blind church.
'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Wygląda bardziej jak stołek dla teściowej
crossdressphyxia napisał/a:
No k🤬a nie wierzę, że ktoś to kupił....
Kupuje przez podstawione osoby, stary numer.
Ustawić w całej Polsce kilkadziesiąt takich "urządzeń" i cyk, mamy wiecznie czyste powietrze.
Całe to "środowisko" czubków w to wierzących to niezłe cwaniaki. Żeby uniemożliwić jakiekolwiek badania nad skutecznością, to zaznaczają, że ponieważ to urządzenie mentalne, to jak nie wierzysz to nie działa.
Jak powiedział Fred z "Poranku Kojota":
- Świat poczedł do przodu. Pojawiły się amfetamina, komputery , samoloty".
Tymczasem bada debili dalej wierzy że Ziemia jest płaska, wszyscy piloci należą do spisku i truja nas chemtrailsami, Pentagon wali atomówkami w kryształową kopułę nad płaską Ziemią a wszystkim sterują Reptilianie.
Niby k🤬a nic mi do tego w co kto wierzy. I to prawda. Jednak ten festiwal sp🤬olenia nabiera rozpędu i mamy antyszczepionkowców, anty 5G, agresywnych vegan czy c🤬j wie co jeszcze.
Te same matoły , które dzisiaj "strzelają" z działa orgonowego w chemtrailsy, jutro niedaj Boże wybrane do jakiś władz ukamieniują mnie za kanapkę z bekonem i używanie komórki w ich obecności.
Nie zdziwiłbym się, gdyby to Rydzyk sprzedawał. Jego fani to przecież owce, które dają się golić.
Gdyby nie ty to w życiu bym nie wpadł na to że istnieje coś takiego.
A................r
2020-05-26, 11:34
on jest mentalistą, wy tego nie rozumiecie jeszcze i smiejecie się ,po prostu jeszcze nie wszyscy ludzie sa na to gotowi
bercisko napisał/a:
Jak powiedział Fred z "Poranku Kojota":
- Świat poczedł do przodu. Pojawiły się amfetamina, komputery , samoloty".
Fred powiedział to w "Chłopaki nie płaczą"
ja tam wierzę tylko megaweża9 i latającego potwora spagetti.
Ty się lepiej przyznaj, po co wchodzisz na takie zj🤬e strony? Pewnie byłeś zainteresowany kupnem, tylko cena cię odstraszyła.
~HAL9000/2 napisał/a:
Czy urządzenie ma rekomendację Roberta Bernatowicza i certyfikat Fundacji Nautilius?
Bo jak nie, to może sobie to w dupę wsadzić..
Bez względu na rekomendację samego buca nad bucami może sobie to w dupę już teraz wsadzić.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
ja kupuję.................................................................................sobie piwo......................hahahaha........
podpis użytkownika
j🤬 terrorystów