A mnie to nie śmieszy. Bo może za dużo widziałem. Bo widziałem walkę z rakiem bliskiej mi osoby. Gdzie akurat wypadanie włosów było najmniejszym problemem. Takie żarty można płodzić na potęgę w ilości trzech na godzinę. W przerwie między defekacją a wpierdzalniem, dłubaniem sobie w nosie i obgryzaniem paznokci.
@quartz75 c🤬j to kogo obchodzi czy cie to smieszy. Jest to jeden z nielicznych zartow utrzymanych w stylu dawnego sadistica. Nikt normalny TUTAJ nie powinien tego brac na serio +_+ zart jest smieszny a choroba przej🤬a wiec dziekuje dobranoc.

Wcześnie ciebie mama kładzie spać. A c🤬j mnie obchodzi, co ciebie śmieszy? Ktoś ty, wyrocznia jakaś? Mam prawo wyrazić swoje zdanie tak samo jak ty. Różnica między nami jest jedna. Ja to zrobiłem w sposób kulturalny.
Dlaczego łysy jest szczęśliwy?
Bo nie ma nic na głowie.
Dlaczego ludzie podczas trepanacji czaszki są szczęśliwi?
Bo mają mniej na głowie.
Dlaczego k🤬s obrzezanego jest szczęśliwy?
Bo ma mniej na głowie.
Dlaczego łysy jest szczęśliwy?
Bo nie ma nic na głowie.
Dlaczego ludzie podczas trepanacji czaszki są szczęśliwi?
Bo mają mniej na głowie.
Dlaczego k🤬s obrzezanego jest szczęśliwy?
Bo ma mniej na głowie.
quartz75
To jest właśnie taki poj🤬y portal, wrzuca się byle jakie c🤬jstwo, chamskie, sadystyczne czy po prostu c🤬jowe i reszta psycholi to ocenia i p🤬li w komentarzach, przecież jak zakładałeś konto to musiałeś wiedzieć na co się piszesz.
To jest właśnie taki poj🤬y portal, wrzuca się byle jakie c🤬jstwo, chamskie, sadystyczne czy po prostu c🤬jowe i reszta psycholi to ocenia i p🤬li w komentarzach, przecież jak zakładałeś konto to musiałeś wiedzieć na co się piszesz.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
No toż ja oceniłem. Mnie to nie bawi. To po jaką cholerę mi tłumaczysz coś, co jest oczywiste?
No i muszę się z tobą zgodzić. C🤬jostwa jest od zaj🤬ia. Chamstwa bez sensu też. Poj🤬y portal - tu masz 100% racji. Kiedyś był ciekawy, intrygujący, inny. Teraz się przep🤬la wszelkiej maści gówniane kawały i wrzuty z innych, jeszcze bardziej gównianych portali by udowodnić bycie sadolem.
No i muszę się z tobą zgodzić. C🤬jostwa jest od zaj🤬ia. Chamstwa bez sensu też. Poj🤬y portal - tu masz 100% racji. Kiedyś był ciekawy, intrygujący, inny. Teraz się przep🤬la wszelkiej maści gówniane kawały i wrzuty z innych, jeszcze bardziej gównianych portali by udowodnić bycie sadolem.
quartz75
Jeśli twój podany wiek jest prawdziwy to już znasz odpowiedź dlaczego tyle c🤬jostw krąży po portalu, które cię nie śmieszą, teraz czas na gimnazja czy bardzo świeżych "dorosłych" i to oni tutaj dyktują warunki, lepiej na spokojnie przeglądnij harda, tam jeszcze coś znajdzie się ciekawego, w dokumentalnych z resztą też.
Jeśli twój podany wiek jest prawdziwy to już znasz odpowiedź dlaczego tyle c🤬jostw krąży po portalu, które cię nie śmieszą, teraz czas na gimnazja czy bardzo świeżych "dorosłych" i to oni tutaj dyktują warunki, lepiej na spokojnie przeglądnij harda, tam jeszcze coś znajdzie się ciekawego, w dokumentalnych z resztą też.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko

Zapodanie takim żartem na oddziale onkologicznym od biedy możnaby uznać za lekką przesadę. Ale przeczytanie go na tym portalu oznacza, że jego nazwa jest kompatybilna z treścią. Razi cię tego typu humor, przenieś się na forum dla miłośniczek mastektomii. Ręczę, że nie poczujesz się tam dotknięty szyderą z rakowatych.

Proponuję się zapoznać z definicją słowa "szyderstwo". Dodatkowo proponuję się zapoznać z definicją słowa "mastektomia". Po lekturze cały pieprzony wywód w dupę poszedł się j🤬. A tak mądrze się chciało napisać...