trudno w to uwierzyć ale w covid już wierzę...
kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą
Joseph Goebbels
kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą
Joseph Goebbels
Gdyby nie podłożył w ostatniej sekundzie ręki, to były by dwa arbuzy rozj🤬e
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Bro napisał/a:
Ale gówno
A czego się spodziewałeś od kolesia z taką ksywą?
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Laczki spadły....
Powinien nieżyć, wiec poprawia wyp🤬ala sie jeszcze raz ale i tym razem nie umiera, wniosek chińczyk bez klapków jest już nieśmiertelny.

podpis użytkownika
Ateizm jest dziełem teologów.Hugo Dionizy Steinhaus

Mięta co chceta te k🤬y są już wszędzie
W każdej niedużej mieścinie ichni outlet szybciej sobie poradzili niż ciapate z kolonizacja gastro
I szczerze: trochę się tych k🤬ow boję
Przedwczoraj kupiłem u nich ładowarkę, 12pln napisane na boxie 3A, miasto 30 tys m
Wczoraj byłem na reklamacji bo po wyjęciu z pudełka okazało się że na samej ładowarce nap pisane 2A
Za lada młoda chinka ok 20 lat nie w pień nie mówiąca polski język + 2 babki obsługi Polki przed emerytura
Dlaczego się boje? Bo te k🤬y nie mają w ogóle skrupułów. Zabrałem te Chinkę do regału pokazuje na pudełko na ładowarkę a ona nic...
Zero reakcji
Powiecie że tylko ładowarka ale to się tak zaczyna
Widzieć kobietę nie ważne jakiej nacji zachowująca takie puste nonszalanckie oczy to ból uwierzcie mi, widzieć kobietę która tak bardzo gardzi drugim człowiekiem i porządkiem społecznym
Uważam że to jakie są samice jest trafnym indyfikatorem ogółu bo one gorzej maskują emocje szczególnie jeśli tak jak ta sprzedająca wykonują na ogół powtarzalne pracę
Mówię wam oni nas nienawidzą kroją nas na hajs i nas nienawidzą
W każdej niedużej mieścinie ichni outlet szybciej sobie poradzili niż ciapate z kolonizacja gastro
I szczerze: trochę się tych k🤬ow boję
Przedwczoraj kupiłem u nich ładowarkę, 12pln napisane na boxie 3A, miasto 30 tys m
Wczoraj byłem na reklamacji bo po wyjęciu z pudełka okazało się że na samej ładowarce nap pisane 2A
Za lada młoda chinka ok 20 lat nie w pień nie mówiąca polski język + 2 babki obsługi Polki przed emerytura
Dlaczego się boje? Bo te k🤬y nie mają w ogóle skrupułów. Zabrałem te Chinkę do regału pokazuje na pudełko na ładowarkę a ona nic...
Zero reakcji
Powiecie że tylko ładowarka ale to się tak zaczyna
Widzieć kobietę nie ważne jakiej nacji zachowująca takie puste nonszalanckie oczy to ból uwierzcie mi, widzieć kobietę która tak bardzo gardzi drugim człowiekiem i porządkiem społecznym
Uważam że to jakie są samice jest trafnym indyfikatorem ogółu bo one gorzej maskują emocje szczególnie jeśli tak jak ta sprzedająca wykonują na ogół powtarzalne pracę
Mówię wam oni nas nienawidzą kroją nas na hajs i nas nienawidzą