📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

Cytat:
mam koleżankę która mdleje na widok własnej krwi menstruacyjnej, w sumie nigdy bym się o tym nie dowiedziała ale 2 razy musiałam ją wyciągać z wc bo traciła przytomnośćJakim cudem dorosły człowiek może tak reagować na igłę?

Przeciez to stary SongoKu z zaawansowanym alzheimerem- zapomniam ze igla by sie wygiela
To jest fobia która jest inwazyjna i potrafi troszkę zaboleć, ludzie mają fobię na wiele rzeczy które nic nie bolą i nic złego nie zrobią. Do 6 roku życia trzy razy w roku miałem zapalenie płuc wiec non stop zastrzyki w tyłek, teraz jak nawet widzę igłę choćby na ekranie spina mi się tyłek na automacie i od razu siedzę 2 cm wyżej.
MokryOgon napisał/a:
Przeciez to stary SongoKu z zaawansowanym alzheimerem- zapomniam ze igla by sie wygiela
Son Goku ćwoku bez szkoły

E tam, lepszy byłem. Jako łepek tak gdzieś w okolicach stanu wojennego jak chodziłem do zerówki to we trzy france mnie niosły na szczepienie. To znaczy niosły mnie we dwie, a trzecia próbowała oderwać moje palce z każdej napotkanej po drodze futrynie
Ja brzydzę się własnej krwi ,czyjąś mogę drzwi od stodoły pomalować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie