W Chinach chłopak spał ze swoją dziewczyną w mieszkaniu, gdy nagle wybuchł pożar.
Obudził go zapach dymu i podmuch ciepła. Chińczyk rzucił się, by uratować swoją dziewczynę. Podczas ratowania dziewczyny chłopak doznał poparzeń 70% ciała, ale ostatecznie udało mu się wynieść dziewczynę, która nie ucierpiała w pożarze.
Chińczykowi amputowano ręce, stał się inwalidą II grupy, a dziewczyna ostatecznie go opuściła…
Nome napisał/a:
jesteś naiwny, jakby w trakcie ratowania doznał takich oparzeń to ta osoba ratowana miałaby podobne, ckliwa historyjka wymyślona dla lajków
Oczywiście, że masz rację. I jeszcze na koniec to zdjęcie wygenerowane przez sztuczną inteligencję...
Nome napisał/a:
jesteś naiwna, jakby w trakcie ratowania doznał takich oparzeń to ta osoba ratowana miałaby podobne, ckliwa historyjka wymyślona dla lajków
ja się tu na sodolu powoli uodparniam na takie cuda na kiju
Kurde, może faktycznie masz rację... Generalnie bywam naiwna, wierzę ludziom
A na Sadisticu jestem jeszcze za krótko, pewnie nieufność przyjdzie z czasem...
II grupę dostał?? Pewnie firmy ochroniarskie się zabijają o niego...
Nie ma się poswięcać na szmaty
A co, zdrowa dziewczyna miała się poďwięcić dla kaleki? Uratował bo chciał, podziękowała mu i nara.
Taka kobieta to idealny materiał na żonę.
Nie trzeba bylo wczesnie zaczynac ze współzyciem
W sumie to nie ma dużej różnicy w wyglądzie przed i po pożarze. Kto by tam żółtków rozróżniał, wszystko takie samo.
co to za p🤬lnieta doczepiona historyjka? co to za patol wymyslil?
phrontch napisał/a:
Co to za kolejna zj🤬a sriktokowa historyjka? Rzygnę zaraz tęczą
Nome napisał/a:
jesteś naiwna, jakby w trakcie ratowania doznał takich oparzeń to ta osoba ratowana miałaby podobne, ckliwa historyjka wymyślona dla lajków
ja się tu na sodolu powoli uodparniam na takie cuda na kiju
Manolito666 napisał/a:
Oczywiście, że masz rację. I jeszcze na koniec to zdjęcie wygenerowane przez sztuczną inteligencję...
uff, bo już powątpiewałem w średnią na sadolu. xD
oczywiście że to zmyślony gniot z ckliwą muzyczką dla żółtych małp.
tfu.
Niezwykły frajer.Jeśli to prawda to czapki z głów.
Trochę kumam, może związek nie był jakiś poważny i nie chciała się pisać na życie z kaleką.
Powinna mieć prawo odejść, ale z aneksem, że do końca życia raz w tygodniu robi loda
W sumie wziąłbym ją zaj🤬. Co by mi zależało skoro już żadna kobieta z takim wyglądem by mnie nie chciała i w dodatku ulubionego sadola nie mógłbym oglądać i walić konia. To bym se do więzienia poszedł ale przynajmniej miałbym satysfakcję
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Szczęście w nieszczęściu, że oczy chociaż mniej skośne.
Bo prawda jest taka, że to facet myśli o romantycznej miłości, o bezwzględnej miłości. Bogaty facet przytuli biedną kobietę, bogata kobieta nie spojrzy na biednego mężczyznę. Kobiety nie są romantyczkami ani nie są zdolne do bezwarunkowej miłości, facet tak.
A gościu za dużo romantycznych komedii się na oglądał.