Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Chińczyk po pożarze
Suspens • 2025-01-11, 17:29

W Chinach chłopak spał ze swoją dziewczyną w mieszkaniu, gdy nagle wybuchł pożar.

Obudził go zapach dymu i podmuch ciepła. Chińczyk rzucił się, by uratować swoją dziewczynę. Podczas ratowania dziewczyny chłopak doznał poparzeń 70% ciała, ale ostatecznie udało mu się wynieść dziewczynę, która nie ucierpiała w pożarze.

Chińczykowi amputowano ręce, stał się inwalidą II grupy, a dziewczyna ostatecznie go opuściła…
Zgłoś
Ruchalempapie 2025-01-12, 2:40
A sami byście zostali z takim poparzonym fiutem będąc gorąca laseczką mająca milion możliwości ? Rzycie jest inaczej skonstruowane. Ja sam bym wolał żeby odeszła ode mnie niż się męczyła, a bajki o tym że wygląd się nie liczy, wsadźcie sobie w d.
Zgłoś
jjzz26 2025-01-12, 6:03
Historia jakich wiele. Niczym się nie różni od mężczyzn którzy stracili pracę lub firmę a kobiety zamiast pomóc im się podnieść wbiły nóż w plecy.
Zgłoś
Payan 2025-01-12, 11:01
W Polsce to jeszcze do pracy ZUS by zagonił.
Zgłoś
shoe5maker 2025-01-12, 13:13 2
phrontch napisał/a:

Co to za kolejna zj🤬a sriktokowa historyjka? Rzygnę zaraz tęczą

I co jest zmorą obecnych czasów, pewnie c🤬ja prawdziwa. On w c🤬j poparzony , a ona "nie ucierpiała".
czyli standard: Straszne zdjęcie/film + ckliwa historyjka = Lajki/oglądalność/kasa.
Zgłoś