jkllll485 napisał/a:
Marnowanie 21 sekund życia.
napisałeś to tak jakbyś oglądał to w smartfonie na leżaku otoczony gronem chętnych ślicznotek na luksusowym jachcie u brzegu tropikalnej wyspy...
a teraz wracaj na ziemię bo cię zwyczajnie po cebulacku dupa zabolała

Jak na bezmózgiego chińczyka, jego zaskoczenie i zdziwienie było ogromne.
Ja k🤬a nie wiem, ludzie to nie mają jakiś nawet resztek instynktu, czy ostrożności. Sam wsiadając do windy, przechodząc przez próg, zawsze trzymam klucze, czy telefon mocniej w łapie, żeby przypadkiem mi nie wypadły do szpary.
Jaki sk🤬ysyn zdziwiony

podpis użytkownika
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".
bania88 napisał/a:
Ja k🤬a nie wiem, ludzie to nie mają jakiś nawet resztek instynktu, czy ostrożności. Sam wsiadając do windy, przechodząc przez próg, zawsze trzymam klucze, czy telefon mocniej w łapie, żeby przypadkiem mi nie wypadły do szpary.
Też tak robię jak przechodzę obok twojej matki.
jkllll485 napisał/a:
Emocje jak na grzybach... Marnowanie 21 sekund życia.
P🤬lisz Pan, chociaż muzyczka fajna.
Ciekawe ile taka ołowiana płyta ważyła? Obstawiam że była ciężka ale na pewno nie cięższa od całej paczki glazury o podobnym formacie. Co za słabeusz nie potrafiący podnieść paczki płytek Ha ha
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
liczyłem, że wsadzi płytę pomiędzy zamykające się drzwi a winda pojedzie robiąc masę zniszczeń.
1 litr ołowiu waży 11,34 kg. Płyta miała rozmiar około 1x40x40cm co daje około 1,6 litra czyli płyta ważyła jakieś 18kg. Dla chińczyka to jest ciężar nie do uniesienia.
Cytat:
Ciekawe ile taka ołowiana płyta ważyła? Obstawiam że była ciężka ale na pewno nie cięższa od całej paczki glazury o podobnym formacie. Co za słabeusz nie potrafiący podnieść paczki płytek Ha ha
1 litr ołowiu waży 11,34 kg. Płyta miała rozmiar około 1x40x40cm co daje około 1,6 litra czyli płyta ważyła jakieś 18kg. Dla chińczyka to jest ciężar nie do uniesienia.