👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Zwróćcie uwagę że przed tym mostem dwóch kiblarzy facetów czeka az przejedzie tir. Ale oczywiście cycata księżniczka czekać nie zamierza!Ona jak zwykle ma pierwszeństwo !!!
No to teraz ma pierwszeństwo na SORe

psotny_fiutek napisał/a:
Zwróćcie uwagę że przed tym mostem dwóch kiblarzy facetów czeka az przejedzie tir. Ale oczywiście cycata księżniczka czekać nie zamierza!Ona jak zwykle ma pierwszeństwo !!!
Dlatego oni jeszcze por🤬ają a jej juz nikt nie por🤬a. Chyba, że jakiś zwyrol w prosektorium.
Bez szans. Oglądałem kilka razy, nie widzę możliwości wyjścia z takiej sytuacji. Jakieś pomysły?
bercisko napisał/a:
Dlatego oni jeszcze por🤬ają a jej juz nikt nie por🤬a. Chyba, że jakiś zwyrol w prosektorium.
Oj tam, oj tam. Od razu zwyrol. Jej już i tak wszystko jedno.
psotny_fiutek napisał/a:
Tir przejechał przez ciągłą, babka miała pierwszeństwo.... Niestety czasem większy ma bezwarunkowe pierwszeństwo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie