Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Riikko 2024-11-17, 18:49 14
nagroda darwina...
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-11-17, 19:03 10
Typowe, pięknie wyglądające, badziewne chińskie gówno.I nie mam na myśli dziewczyny.
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-17, 19:12 5
Ale gdzie ona stała, że tak sp🤬oliła? Tam barierki nie było? ruchome schody nagle zniknęły? Dziura w czasoprzestrzeni?

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Siriuz 2024-11-17, 19:14 5
Geraldinio napisał/a:

Ale gdzie ona stała, że tak sp🤬oliła? Tam barierki nie było? ruchome schody nagle zniknęły? Dziura w czasoprzestrzeni?

Była szyba, która nie wytrzymała kiedy jej dupa została wciągnięta w szparę przez poręcz schodów.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Hutki-kanki-centuria 2024-11-17, 19:31 3
Do końca oglądała tik toka...
Zgłoś
WKND 2024-11-17, 19:35 11
Projektant czy wykonawca tego centrum, też spisał się na medal, zostawiając taką szparę w takim miejscu i zasłaniając ją szybką.

podpis użytkownika

"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"
Voltaire
Zgłoś
~Dostojny 2024-11-17, 20:02 4
Geraldinio napisał/a:

Teraz już wiem dlaczego masz takie poglądy

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
PabloSkills 2024-11-17, 20:23
Jprd gdzie ona się tam wciska?
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-17, 20:38 4
dżonyłojlker napisał/a:

Teraz już wiem dlaczego masz takie poglądy

No w końcu mnie ktoś rozszyfrował, wyjaśniła się tajemnica mojego sp🤬olenia, że nie hajluję na wiecach łysych gejów z petardami, palącymi flagi lgbt. Po prostu mam c🤬jowy wzrok i nie widziałem (nadal nie widzę) tam szyby, o którą się oparła. ale gupi lewak ze mnie.... brawo, Sherlocku.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
~Dostojny 2024-11-17, 20:41 1
Geraldinio napisał/a:

No w końcu mnie ktoś rozszyfrował, wyjaśniła się tajemnica mojego sp🤬olenia, że nie hajluję na wiecach łysych gejów z petardami, palącymi flagi lgbt. Po prostu mam c🤬jowy wzrok i nie widziałem (nadal nie widzę) tam szyby, o którą się oparła. ale gupi lewak ze mnie.... brawo, Sherlocku.

Nie musisz się tłumaczyć, przecież jesteś moim ulubionym trollem. Nikt nie robi tu tyle dobrego co ty.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Kici-Kici 2024-11-17, 21:45 1
Swoją głupotą mogłaby skrzywdzić kogoś niewinnego, więc bardzo dobrze się stało.
Zgłoś
PanKasztan 2024-11-17, 22:37 1
I tak się właśnie kończy Latanie po galeriach😂😂
Zgłoś
rodziu 2024-11-18, 1:14
Szkoda dziewczyny
Zgłoś
andysofuckingbrandy 2024-11-18, 2:17 1
rodziu1981 napisał/a:

Szkoda dziewczyny

spermiarz ?
Zgłoś