Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
DeLux 2025-06-15, 20:59
*miał
nie masz cierpliwości to zamów koszenie, przyjdzie koleć, który albo ma dobrą kosę albo dba o swoją tanią kosę.
tyle
Zgłoś
Ink 2025-06-15, 21:09
Zwykle wystarcza zrobić mieszankę ze świeżego paliwa i pali jak złoto
Zgłoś
michoTG 2025-06-15, 21:33 1
Ja mam chiniola dobre 10 lat pewnie i 15 przynajmniej 3 razy w roku kosze działkę przeważnie trawa do kolan teraz jak kosiłem była do klaty koszona 3 bąki wypalone z przerwami na fajkę i kawę nigdy się nic nie zj🤬o ino żyłkę zmieniam i paliwo leje
Zgłoś
be 2025-06-15, 22:33 1
Bo przy niedzieli się nie kosi! Kosa dobrze o tym wie!

Poza tym każda niedzielna praca w gówno się obraca.

Amen
Zgłoś
andrzejrobert75 2025-06-15, 22:53 1
Chińska pali na dotyk
Zgłoś
pajakziom 2025-06-15, 23:22
Morfi717 napisał/a:

chytry dwa razy traci

Nie chytry. głupi
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-06-16, 8:31 1
Jak ja to czuję, te małe gówna naprawdę potrafią człowieka wk🤬ić.

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-06-16, 9:37 2
daniel1040 napisał/a:

O to to - każdy eko-sreko debil kupując elektryki myśli ze ratuje planetę, czy to samochód czy j🤬a hulajnoga - a nie myśli o:
- Prawdziwie niewolniczej pracy (często dzieci) przy wodobyciu np kadmu - serio niewolniczej, w fabryce adidasów to mają kulsusy w porównaniu do nich
- Czym napełni tą baterię - bo prąd to z powietrza tak samo jak mięso samo przylatuje do supermarketu
- Co po czasie użytkowania się z tym stanie / co gdy taka się zapali - nie pamiętam gdzie czytałem ale jeden taki pożar tesli to jak 100 samochodów spalinowych używanych przez minimum rok
Tak samo się tyczy paneli słonecznych i turbin wiatrowych - tyko niedouczeni chwalą tą technologię.

Z tymi dziećmi w Afryce to cię ponosi chłopie,od kiedy to my się martwimy czarnymi gówniakami?
Jesteś na sadolu kolego my tu mamy wyj🤬e na małych murzynów jak i na tych dużych.
Zgłoś
johnnyy 2025-06-16, 13:33 1
Jak tak na gościa patrzę to nawet jakby miał najdroższą kosę to i tak by jej nie odpalił...
Zgłoś
beeveer 2025-06-16, 14:17
ze stihlem mam to samo. wystarczy "ekologiczną" E10 na kilka miesięcy w układzie paliwowym zostawic...
Zgłoś
MYKELE 2025-06-16, 16:26
Bulbulator napisał/a:

Masz kontrakt reklamowy z Lionem?
Takie elektryki to jest prawdziwe zanieczyszczenie środowiska, jeżeli się popatrzy na produkcję, życie urządzenia i utylizacje w całości.

Akurat silniki elektryczne są bardziej trwałe niż spalinowe oraz srodkowsko zanieczyszczają bardziej spaliny, produkcja paliw i olejów
Zgłoś
Rasael 2025-06-16, 18:06
WD-40 do wlotu powietrza! Serio, moja podkaszarka (jakiś 20-letni rupieć z promocji) nie odpala bez tego, jedno psiknięcie i rusza za pierwszym szarpnięciem linki.

podpis użytkownika

"W miarę posuwania się po osi czasu szansa na przeżycia spada w końcu do zera dla każdego."
"Stwierdzenie że zabijasz to co kochasz obowiązuje w obie strony."
"Oto twoje życie mijające z każdą minutą."
Zgłoś
subik 2025-06-16, 19:57
Gdzie jest Halland???
Zgłoś