Do tego zasyfionego basenu zapomniał ją na końcu wp🤬lić....😂
Jak ja się cieszę, że są narzędzia liion, nie trzeba pamiętać żeby rozrobić mieszankę, nie trzeba czyścić gaźnika, nie trzeba wymieniać świecy, minimalny hałas i wibracje w porównaniu ze spalinową. Jedyny minus to akumulator droższy od kosy...
xdrt napisał/a:
Jak ja się cieszę, że są narzędzia liion, nie trzeba pamiętać żeby rozrobić mieszankę, nie trzeba czyścić gaźnika, nie trzeba wymieniać świecy, minimalny hałas i wibracje w porównaniu ze spalinową. Jedyny minus to akumulator droższy od kosy...
Masz kontrakt reklamowy z Lionem?
Takie elektryki to jest prawdziwe zanieczyszczenie środowiska, jeżeli się popatrzy na produkcję, życie urządzenia i utylizacje w całości.

"Durackie maszyny powymyślali, bo siły w rencach nie mieli!..."🤷🏻♂️
Moja krew... jak mnie coś nie działa wstępuje we mnie taki Chińczyk... 😈
JoSeed napisał/a:
Moja krew... jak mnie coś nie działa wstępuje we mnie taki Chińczyk... 😈
Wstępuje w Ciebie Chińczyk? To Ty trans jesteś?
Chińskie kosy są najlepsze i części zamienne są zawsze oryginalne, a nie jakieś podróbki.
No i teraz będzie spokojna niedziela. Tak powinien zrobić każdy kto ma te pierdziawki na działkach
Chłop kupił kosę w cenie kajzerki i zdziwiony, że mu sie zeschła na drugi dzień...
Bulbulator napisał/a:
Masz kontrakt reklamowy z Lionem?
Takie elektryki to jest prawdziwe zanieczyszczenie środowiska, jeżeli się popatrzy na produkcję, życie urządzenia i utylizacje w całości.
O to to - każdy eko-sreko debil kupując elektryki myśli ze ratuje planetę, czy to samochód czy j🤬a hulajnoga - a nie myśli o:
- Prawdziwie niewolniczej pracy (często dzieci) przy wodobyciu np kadmu - serio niewolniczej, w fabryce adidasów to mają kulsusy w porównaniu do nich
- Czym napełni tą baterię - bo prąd to z powietrza tak samo jak mięso samo przylatuje do supermarketu
- Co po czasie użytkowania się z tym stanie / co gdy taka się zapali - nie pamiętam gdzie czytałem ale jeden taki pożar tesli to jak 100 samochodów spalinowych używanych przez minimum rok
Tak samo się tyczy paneli słonecznych i turbin wiatrowych - tyko niedouczeni chwalą tą technologię.
caldo napisał/a:
Chińskie kosy są najlepsze i części zamienne są zawsze oryginalne, a nie jakieś podróbki.
A to są jakieś inne kosy spalinowe, niż chińskie?