👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgodnie z China Act Job, czyli kolalnym prawem pracy, darzenie podczas pracy w myśl art. 97 kodeksu wykroczeń, to taka sytuacja, gdy jedynym uczestnikiem zdarzenia jest sprawca i powoduje on zagrożenie wyłącznie dla siebie samego. Jest to zatem zdarzenie inne niż kolizja, czy wypadek.5 mar 2021
Co oni tam robia, kolpaki? Co tam wybuchlo? Dlaczego tak mocno? xD
Nie mieli założonych maseczek, i to była przyczyna tej tragedii.
Z tymi filmami u kitajców jest taki problem, ze nigdy nie wiesz na którego patrzeć. Każdy z tych żółtych pojebów może coś sobie zrobić, a później trzeba przewijać filmik bo się akurat patrzyło na innego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie