📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

Kiedys czekalem na cos z Chin miesiac.
O dziwo doszlo i cale ale zapakowane ze tir by po tym przejechal i pewnie by sie nic nie stalo. Teraz wiem czemu.
O dziwo doszlo i cale ale zapakowane ze tir by po tym przejechal i pewnie by sie nic nie stalo. Teraz wiem czemu.

pazuzu napisał/a:
Paczki z AliExpress
![]()
Spoko, spoko, paczki z Ali są pancerne i ubezpieczone

Tak pracują Ci którzy chcą mieć 2 razy więcej roboty. Ale jak się wyżywają... nic nie zamawiam z kraju śmierdzących rzek i farm niewolniczej pracy tak więc zwisa mi to.

Właśnie mi przypomniałeś że pod koniec listopada zamawiałem coś na Aliexpress
Dzięki
Dzięki

Sprawa zmasakrowanych paczek z AliExpress zostaje oficjalnie wyjaśniona (w zasadzie ogólnie z Chin oraz z Singapuru).
Pomimo tego, że zazwyczaj paczki wyglądają właśnie jakby każda z nich została użyta jako krążek hokejowy, ani razu mi się nie zdarzyło, żeby produkt w środku był uszkodzony. W końcu nawet szkło hartowane do telefonu zapakują w styropianową paczkę o grubości ścianek 1,5cm.
Pomimo tego, że zazwyczaj paczki wyglądają właśnie jakby każda z nich została użyta jako krążek hokejowy, ani razu mi się nie zdarzyło, żeby produkt w środku był uszkodzony. W końcu nawet szkło hartowane do telefonu zapakują w styropianową paczkę o grubości ścianek 1,5cm.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie