Nie wierzcie we wszystko, co jest publikowane w sieci.
Tam z drugiej strony jest normalna droga, którą jeżdżą samochody. Te schody to zabytek sprzed kilkuset lat, dziś służą jako atrakcja turystyczna. Stromizna wynika z kąta filmowania, w rzeczywistości nie jest tam aż tak stromo.
i popsułeś całą zabawę
Ja bym przynajmniej poręcz dała. I wstawiła drabinę, znacznie taniej i łatwiej niż kuć schody w skale.
Ja bym tam windę zamontował

Kobiety są wielkie!... targaj człowieku takie siaty, bez windy... 🤦♀️
Ty i my wiemy, że są wypchane "niczym" więc nie tu rubmy dramatu
[ Dodano: 2025-09-19, 21:32 ]
Ja bym przynajmniej poręcz dała. I wstawiła drabinę, znacznie taniej i łatwiej niż kuć schody w skale.
No jednak faceci to inaczej zaplanowali i zrobili
Tam z drugiej strony jest normalna droga, którą jeżdżą samochody. Te schody to zabytek sprzed kilkuset lat, dziś służą jako atrakcja turystyczna. Stromizna wynika z kąta filmowania, w rzeczywistości nie jest tam aż tak stromo.
aha nie no jak tak to luz jak nie jest tak stromo jak na filmiku
pewnie tak wysoko wcale też nie jest a schody mają poręcz

Ty i my wiemy, że są wypchane "niczym" więc nie tu rubmy dramatu
Stereotyp "matki polki" z dawnych czasów.
Do sesji zdjęciowej tak: by były wizualnie większe i by filmowana mogła iść szybkim krokiem. Ale rzeczywiste ładunki były wnoszone właśnie w taki sposób.
tutaj raczej chodzi o ten kij niż o ciężary.. ciężary są dla picu (no może powinny ważyć tak po 5-8 kg) ale balans daje kijaszek, znacznie łatwiej dziewczynie wchodzić z tym kijem na plecach niż bez
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie