Myślałem że to te indyjskie szkolenia na 2030 rok... ale nie indie jeszcze są za wstecz aby takie specjalistyczne przyrządy do testów wynaleźć.
zawsze takie huśtawki muszą być na jakiejś górze stawiane, chyba to nie przypadek?

Folur napisał/a:
zawsze takie huśtawki muszą być na jakiejś górze stawiane, chyba to nie przypadek?
Myślę żę to możę być związane z mniejszą ilością tlenu możę to jakaś forma przyzwyczajenia do w miarę podobnych warunków w skafandrze..
ale k🤬a żeby przy skarpie budować ... Normalnie to by tylko na ziemie upadł a nie ze skarpy...
A tak na poważnie to raczej atrakcja turystyczna dla plebsu w c🤬jowym wykonaniu..
Dobrze ,że był w klatce bezpieczeństwa
podpis użytkownika
otyli żyją krócej
Folur napisał/a:
Nie sądzę
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Quassar napisał/a:
A tak na poważnie to raczej atrakcja turystyczna dla plebsu w c🤬jowym wykonaniu..
No, atrakcja jest przednia, za to kamerzysta to straszny p🤬doń.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Chyba katastrofa w wyniku utraty ciągu w pierwszym stopniu rakiety.
Ktoś inny na kolację będzie musiał zjeść jego nietoperza i miseczkę ryżu.
Mordo, Chiny są w pyte zaawansowane jeśli chodzi o podróże w kosmos. Tyconauci maja swoją bazę na orbicie i wszystko działa, także to może być program kosmiczny Wietnamu, albo Indii.
podpis użytkownika
Piszę raz i nie wracam, c🤬j mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.