Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
panar3 2025-05-14, 10:49 1
K🤬a, czekam na taką akcję n nas! Może te k🤬y, pedalarze, wreszcie się czegoś nauczą. Oby na przykłądzie rozj🤬ego w p🤬du trupa swojego kolegi-pedała. Już, k🤬a, wytrzymać nie można z tymi k🤬ami... Kierowca musi mieć oczy nawet w dupie...
Zgłoś
aligator 2025-05-14, 11:08
panar3 napisał/a:

K🤬a, czekam na taką akcję n nas! Może te k🤬y, pedalarze, wreszcie się czegoś nauczą. Oby na przykłądzie rozj🤬ego w p🤬du trupa swojego kolegi-pedała. Już, k🤬a, wytrzymać nie można z tymi k🤬ami... Kierowca musi mieć oczy nawet w dupie...

Wypadki chodzą po ludziach … pamiętaj że Twoje dzieci też kiedyś będą jeździć na rowerach …
Zgłoś
Czarnypqnx33 2025-05-14, 14:42 1
I teraz nie wiadomo kto wygrał bo obaj nie dotarli do mety.
Zgłoś
panar3 2025-05-14, 16:11 1
aligator napisał/a:

Wypadki chodzą po ludziach … pamiętaj że Twoje dzieci też kiedyś będą jeździć na rowerach …

Moje już jeździły ale dorosły i już, z rozsądku, nie jeżdżą - właśnie dlatego, że ruch jest coraz większy a ludzie coraz durniejsi. Poza tym, obowiązkiem rodziców jest dzieci pilnować, a ja swoich pilnowałem. Powiem ci jeszcze, nie żebym ci nie przyznawał racji co do wypadków i że chodzą po ludziach, że po liberalizowaniu przepisów przez idiotów wszędzie, ale to wszędzie: na wodzie, na lądzie i w powietrzu również, ilość wypadków drastycznie wzrasta, zawsze. Wiem co mówię bo obserwowałem to zjawisko w Izbie Morskiej a gdzie indziej jest tak samo. Ergo - wypadki powodują ludzie przy wydatnej pomocy decydentów wszelkiej maści, nie zwanych dla niepoznaki idiotami.
Zgłoś
aligator 2025-05-14, 18:39
panar3 napisał/a:

Moje już jeździły ale dorosły i już, z rozsądku, nie jeżdżą - właśnie dlatego, że ruch jest coraz większy a ludzie coraz durniejsi. Poza tym, obowiązkiem rodziców jest dzieci pilnować, a ja swoich pilnowałem. Powiem ci jeszcze, nie żebym ci nie przyznawał racji co do wypadków i że chodzą po ludziach, że po liberalizowaniu przepisów przez idiotów wszędzie, ale to wszędzie: na wodzie, na lądzie i w powietrzu również, ilość wypadków drastycznie wzrasta, zawsze. Wiem co mówię bo obserwowałem to zjawisko w Izbie Morskiej a gdzie indziej jest tak samo. Ergo - wypadki powodują ludzie przy wydatnej pomocy decydentów wszelkiej maści, nie zwanych dla niepoznaki idiotami.

No tak ale w tym wypadku wydaje mi się że nie jest to do konca aż taka głupota synka na rowerze nie znamy kontekstu sytuacji ktoś tam za nim biegnie h🤬j wie o co chodzi czy się bawią czy chce go skroić a może zaj🤬 kosę pod żebro więc ciężko zrozumieć Twój pierwszy komentarz nie znając całokształtu ale masz rację z tym że ruch jest coraz większy to już nie to samo co było kiedyś 2 malacze na dzielni

[ Dodano 2025-05-14, 18:42 ]
A co do takiej akcji zapewne odj🤬a się niejedna w naszym kraju sam byłem świadkiem jak za dzieciaka około 20 lat temu ziomeczka jebla nasza dyrektorka z podstawowy hehe i popatrz ruch był k wiele mniejszy
Zgłoś
dr.lecter 2025-05-15, 0:43
Chińczyk Chińczykowi Chińczykiem.
Zgłoś
aligator 2025-05-15, 11:18
dr.lecter napisał/a:

Chińczyk Chińczykowi Chińczykiem.

Piszesz tak jakby świat był inny murzynek murzynowi murzynem a Polak Polaczkowi Polaczkiem … albo r🤬asz albo jesteś r🤬any taki już ten świat zafajdany
Zgłoś