Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cezzar 2025-04-07, 15:22 35
Zgłoś
Hyena83 2025-04-07, 15:31 2
Kaganiec mu zdjął
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-07, 15:40 22
tottenham19907 napisał/a:

Może specjalista się wypowie.

To są kabiny odchylane, bo silnik znajduje się pod podłogą.Facet był w warsztacie i po zakończeniu prac przy wozie, kiedy kabina została kipnięta w normalne położenie nikt nie sprawdził zamka i zabezpieczenia tego zamka trzymającego kabinę.
Już na ulicy kierowca przyhamował i bezwładność kabiny wykonała robotę jak na filmiku.
Kierowca spadł na ryj i w tym położeniu został wciśnięty gaz do dechy.
To było ładne przyspieszenie, jak na taki rodzaj pojazdu.
Zgłoś
Pawehan 2025-04-07, 15:43 1
Kabina się uchyla normalnie jak maska w osobowym bo jak inaczej miałbyś dostęp do silnika specjalisto kuźwa
Zgłoś
turor 2025-04-07, 15:53 2
Bazyli.Kapusta napisał/a:

To są kabiny odchylane, bo silnik znajduje się pod podłogą.Facet był w warsztacie i po zakończeniu prac przy wozie, kiedy kabina została kipnięta w normalne położenie nikt nie sprawdził zamka i zabezpieczenia tego zamka trzymającego kabinę.
Już na ulicy kierowca przyhamował i bezwładność kabiny wykonała robotę jak na filmiku.
Kierowca spadł na ryj i w tym położeniu został wciśnięty gaz do dechy.
To było ładne przyspieszenie, jak na taki rodzaj pojazdu.

Każde auto ciężarowe ma kontrolkę niedomkniętej kabiny.
Typowy butloszczoch po 3 fakultetach parkingowych z mechaniki podnosił kabinę w trakcie nauki z innymi butloszczochami.
Legenda głosi, że szukali silnika, ale prawda jest taka, że raz w życiu chcieli naszczać na koło z góry.
Gdzieś pomiędzy opuszczaniem kabiny a porównaniem komu pani Tereska większego grzyba podarowała zapomnieli domknąć kabnię do momentu aż zabezpieczenia się zatrzasną.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-07, 15:59 3
turor napisał/a:

Typowy butloszczoch po 3 fakultetach parkingowych z mechaniki podnosił kabinę w trakcie nauki z innymi butloszczochami.
Legenda głosi, że szukali silnika, ale prawda jest taka, że raz w życiu chcieli naszczać na koło z góry.
Gdzieś pomiędzy opuszczaniem kabiny a porównaniem komu pani Tereska większego grzyba podarowała zapomnieli domknąć kabnię do momentu aż zabezpieczenia się zatrzasną.

Kiedy ja jeździłem nie było jakiejś specjalnej kontrolki, tylko trzeba było sprawdzić naocznie na zewnątrz kabiny, czy się zatrzasnęło i jest zamknięte. To było 20 lat temu.
Hydraulika musiała pozostać w położeniu opuszczanie.
Zgłoś
AlCapone 2025-04-07, 16:06 5
Ciezarowka uklonila sie osobowce stojacej na swiatlach. To wyraz szacunku. Normalka w krajach azjatyckich.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-04-07, 17:03 2
Zgłoś
be 2025-04-07, 17:51 6
Wyjaśniam.

Na kabinę podczas hamowania zadziała siła przyspieszenia o zwrocie przeciwnym do kierunku jazdy, przez którą to kabina wykonała przewrót w przód, otwierajac się.
Kierownik tegoż pojazdu, oblatany w fizyce na poziomie szkoły podstawowej postanowił postawić kabinę do pionu dzialając na nią siłą o przeciwnym zwrocie niż przed chwilą. Wcisnął więc gaz w podłogę.

Plan był dobry. Niestety kierownik nie doszacował mocy kucyków pod maską potrzebnych do osiągnięcia odpowiedniego przyspieszenia.
Zgłoś
Karboksylator 2025-04-07, 17:57 3
wszyscy fachowcy wyżej, ależ wy p🤬licie głupoty. przecież widać, że autko przyjęło pozycję do szarży i pod koniec filmu zaatakowało.

podpis użytkownika

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
trawa 2025-04-07, 18:00 1
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Kiedy ja jeździłem nie było jakiejś specjalnej kontrolki, tylko trzeba było sprawdzić naocznie na zewnątrz kabiny, czy się zatrzasnęło i jest zamknięte. To było 20 lat temu.
Hydraulika musiała pozostać w położeniu opuszczanie.

A jeszcze wcześniej nie trzeba było pompować żeby zeszła w dół.Wystarxzyło odkręcić zawór jak w lewarze i szła jak kamień.Wystarczyło jedyniepodłożyć głowę
Czy w każdym jest teraz kontrolka to nie wiem.Pewnie w homologowanych na cywilizowane kraje są.
Zgłoś
Jacson 2025-04-07, 18:53 4
Ja jestem specjalista. Z tego drzewa już nic nie będzie.
Zgłoś
barniak 2025-04-07, 20:50 1
Pawehan napisał/a:

Kabina się uchyla normalnie jak maska w osobowym bo jak inaczej miałbyś dostęp do silnika specjalisto kuźwa

Tak ale hydraulicznie.. trzeba pompować specjalisto.
Zgłoś
BambiPMT 2025-04-07, 20:52
turor napisał/a:

To jakaś ryżolandia. Jakie czujniki?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie