Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ból tyłka bambinistów 1... 2... 3...
Świetnie to wygląda, ale obawiam się że wkład trzeba wymieniać chyba codziennie.
Świetnie to wygląda, ale obawiam się że wkład trzeba wymieniać chyba codziennie.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
majeńka napisał/a:
Karp to chyba jedyna ryba, która przeżyje nawet w leju po ruskiej bombie.
Znajomy nie miał na działce leja więc wykopał go własną łopatą, nadał wody ze studni i pojechał kupić żywe karpie (podejrzewam, że było pite przed tą akcją).
Jak przyjechałem i zobaczyłem te karpie to nie mogłem uwierzyć, że sobie pływają w tym bajorze zamiast zdechnąć.
Muszę mu powiedzieć, żeby kupował chińczyka, na noc wrzuci karpie do leja, a w dzień zabierze do miasta do roboty pokazać karpiom trochę świata xD
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Karpie gotowane w niskiej temperaturze i wolno - smakują najbardziej 👍
majeńka napisał/a:
Lepiej by wyglądało, gdyby miały więcej miejsca i mogły sobie pływać. Albo mniejsze ryby.
A tak to tylko leżą jak żona przy seksie.
smc napisał/a:
Lepiej by wyglądały żywe płody.
Nie wiedziałem, że wynaleziono sztuczną macice. W przeciwnym wypadku będą "nie" żywe.
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Lepiej by wyglądało, gdyby miały więcej miejsca i mogły sobie pływać. Albo mniejsze ryby.
A tak to tylko leżą jak żona przy seksie.
Przy mnie twoja żona a nie leży,, ino skacze jak szalona. Musisz popracować nad sobą
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
JoSeed napisał/a:
Karpie gotowane w niskiej temperaturze i wolno - smakują najbardziej 👍
I na żywca gotowane

majeńka napisał/a:
A co ma bambinizm do nie bycia sk🤬ysynem?
Jem zwierzęta, nawet zabijałem w celach spożywczych.
Ale ten poj🤬y pomysł to sadyzm dla czystej przyjemności.