📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Ból tyłka bambinistów 1... 2... 3...
Świetnie to wygląda, ale obawiam się że wkład trzeba wymieniać chyba codziennie.
Świetnie to wygląda, ale obawiam się że wkład trzeba wymieniać chyba codziennie.
majeńka napisał/a:
Karp to chyba jedyna ryba, która przeżyje nawet w leju po ruskiej bombie.
Znajomy nie miał na działce leja więc wykopał go własną łopatą, nadał wody ze studni i pojechał kupić żywe karpie (podejrzewam, że było pite przed tą akcją).
Jak przyjechałem i zobaczyłem te karpie to nie mogłem uwierzyć, że sobie pływają w tym bajorze zamiast zdechnąć.
Muszę mu powiedzieć, żeby kupował chińczyka, na noc wrzuci karpie do leja, a w dzień zabierze do miasta do roboty pokazać karpiom trochę świata xD
Karpie gotowane w niskiej temperaturze i wolno - smakują najbardziej 👍
majeńka napisał/a:
Lepiej by wyglądało, gdyby miały więcej miejsca i mogły sobie pływać. Albo mniejsze ryby.
A tak to tylko leżą jak żona przy seksie.
smc napisał/a:
Lepiej by wyglądały żywe płody.
Nie wiedziałem, że wynaleziono sztuczną macice. W przeciwnym wypadku będą "nie" żywe.
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Lepiej by wyglądało, gdyby miały więcej miejsca i mogły sobie pływać. Albo mniejsze ryby.
A tak to tylko leżą jak żona przy seksie.
Przy mnie twoja żona a nie leży,, ino skacze jak szalona. Musisz popracować nad sobą
JoSeed napisał/a:
Karpie gotowane w niskiej temperaturze i wolno - smakują najbardziej 👍
I na żywca gotowane

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie