fioletowy dym to nic, jakiś czas temu mieli czerwone rzeki
podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Niech tam nie odp🤬lają, moja paczka z aliexpress ma być w terminie

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Już biegnę do sklepu kupić więcej papierowych słomek. Bilans ekologiczny musi się zgadzać.
Chyba nowy papież - GEJ

podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Tak k🤬a a u nas strefa zielonego transportu zakaz palenia wszystkim k🤬a zakaz oddychania
siewie napisał/a:
Tak k🤬a a u nas strefa zielonego transportu zakaz palenia wszystkim k🤬a zakaz oddychania
W c🤬ja nas robią samozwańcze, zachodnioeuropejskie "elity" . Tak naprawdę owe "elyty" to jedynie chłopcy i dziewczęta na posyłki prawdziwych władców świata. Jedyne co ich łączy, to krótsze lub dłuższe członkostwo w partiach komunistycznych/maoistowskich.
psotna_c🤬ka napisał/a:
Już biegnę do sklepu kupić więcej papierowych słomek. Bilans ekologiczny musi się zgadzać.
To nie biegnij. Przenieś się tam i oddychaj tym gównem. W dupie mam słomki czy elektryki, ale różowego dymu w Europie nie ma o nie chciałbym czymś takim oddychać. Wolę mieć czysto wokół siebie, a reszta planety niech zdycha. Ja i tak za 50 lat zdechnę jak nie szybciej. A kaszojada nie mam zamiaru po sobie zostawiać, żeby się męczył?
Fabryka gejozy? A może oni palą nimi w piecu
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
misiekdiablo1 napisał/a:
a my pijemy z papierowych rurek , dla dobra planety
Ja pije ze szklanki albo kubka.