No to tak, szał w Japonii na jedno anime i tak zaczęto tance na ulicach odtwarzając taniec z anime ^^ I jak jesteś sadystą to pojedź do japonii, stań w takiej ekipie, i ich wyśmiej co robią i że udają postacie z chińskich bajeczek, gwarantowany powrót w trumnie do polski ^^
Konto usunięte
2010-01-12, 9:34
The Melancholy of Haruhi Suzumiya . Dziwne anime ale u japońców to całkiem normalne ;D Nawet nieźle im to wyszło
@Zmora-dono c🤬jowy ten Twoj komentarz nad filmem, mogles nam tego oszczedzić
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
W trumnie... tak, dobrze p🤬lniesz kitajca jednego z drugim i nie ma całej chołoty.
Konto usunięte
2010-01-12, 10:48
jak już to "japońskie bajeczki". bardziej śmieszy mnie polska ignorancja, niż azjatyckie odpały.
Konto usunięte
2010-01-12, 11:09
napisałem jak to większość polaków to traktuje ^^
Zmora-dono napisał/a:
No to tak, szał w Japonii na jedno anime i tak zaczęto tance na ulicach odtwarzając taniec z anime ^^ I jak jesteś sadystą to pojedź do japonii, stań w takiej ekipie, i ich wyśmiej co robią i że udają postacie z chińskich bajeczek, gwarantowany powrót w trumnie do polski ^^
Przynajmniej tańczą, a nie machają rękoma jak paralitycy na hip hopowych teledyskach.
JDRK
2010-01-12, 11:48
Tak szczerze mówiąc to ich te dziwne anime, i tak jest lepsze niż jakieś polskie coś typu "pierwsza miłość" czy inny tasiemiec czy postacie niczym Rysio z Klanu.
U nich tańczą a u nas robią filmiki z Maćkiem.
Konto usunięte
2010-01-14, 13:46
Liczyłem na to, że pod koniec rzeczywiście komuś przywalą... a tu lipa = ='
Zmora-dono napisał/a:
napisałem jak to większość polaków to traktuje ^^
A skąd wiesz, że większość Polaków traktuje to tak jak Ty ?