Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KartonowyTutek 2025-05-11, 10:51 25
mnie to zawsze zastanawiało sam jestem z zaj🤬ej podkarpackiej zamodlonej wiochy a jakoś nigdy nie miałem problemu z tego typu schodami czy to jest aż tak trudne??
Zgłoś
htp 2025-05-11, 11:37 14
KartonowyTutek napisał/a:

mnie to zawsze zastanawiało sam jestem z zaj🤬ej podkarpackiej zamodlonej wiochy a jakoś nigdy nie miałem problemu z tego typu schodami czy to jest aż tak trudne??

Widać jesteś ponadprzeciętnie inteligentny.

Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-05-11, 12:31 11
Nasuwa mi się jedno pytanie: Co tu się odp🤬la?
Zgłoś
Snajkers 2025-05-11, 12:33
Łujujuj łujujuj... coś poszło nie tak.
Zgłoś
Olakicia 2025-05-11, 13:03
Ale... jak?🙈
Zgłoś
elim 2025-05-11, 13:18 7
Bestia_z_aquaparku napisał/a:

Nasuwa mi się jedno pytanie: Co tu się odp🤬la?

Wygląda na to że debil tatuś wjechał wózkiem z dzieckiem na te ruchome schody, a później to już się posypali jak domino. Podobno Chińczycy mają wysokie IQ, oglądając filmiki na sadolu z nimi w roli głównej mam duże wątpliwości co do tej informacji.
Zgłoś
Jarek_Wielki 2025-05-11, 13:20 1
Kolejna druga armia świata!
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-11, 14:27
htp napisał/a:

Widać jesteś ponadprzeciętnie inteligentny.

ja tez pierwszy raz po przejechaniu na ruchomych schodach podziękowałem
Zgłoś
drukarka666 2025-05-11, 15:20 2

Przecież wszyscy wiedzą, że na podkarpaciu wycieczki klasowe do Mojrzeszowa organizowano, aby dzieci wózek sklepowy mogły zobaczyć, pierwszy raz w życiu. Schody ruchome w centrum handlowym "Ameryka" były i jeździły tylko w górę. Wizyta w McDonald's na koniec, wsiąść do "sypialnego ogórka" i powrót do macierzy.

podpis użytkownika

In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Zgłoś
Kris891 2025-05-11, 15:25
Qrwa jakie the bille.Przecież każdy kto ma więcej niż dwie szare komórki więcej od ameby wie,że wózkiem zakupowym na takie schody nie należy wjeżdżać.
Zgłoś
KartonowyTutek 2025-05-11, 15:27
drukarka666 napisał/a:

Przecież wszyscy wiedzą, że na podkarpaciu wycieczki klasowe do Mojrzeszowa organizowano, aby dzieci wózek sklepowy mogły zobaczyć, pierwszy raz w życiu. Schody ruchome w centrum handlowym "Ameryka" były i jeździły tylko w górę. Wizyta w McDonald's na koniec, wsiąść do "sypialnego ogórka" i powrót do macierzy.

Mojrzeszów hehehehehe
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-05-11, 18:29 2
Zgłoś
mazga50 2025-05-11, 18:33 5

Nie. Tylko czasem ruchoma poręcz nie porusza się z taką samą szybkością jak schody, a wtedy ktoś, kto się jej kurczowo trzyma, jest odchylany od pionu (zazwyczaj do tyłu). Są też zawodnicy, którzy opierają się dupskiem o "burtę" schodów, która się nie porusza, a wtedy jak na filmie.
Stoisz na stopniach i trzymasz się poręczy która też się przesuwa, a wtedy wszystko jest OK.
Tu raczej wózek przeważył chińskiego Chińczyka i polecieli wszyscy.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2025-05-11, 19:11
Rozmnożyli się, ale chociaż spróbowali to naprawić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie