Rzecz prosto z Kostaryki (Ameryka Środkowa). Krokodyl został postrzelony w głowę przez farmera. Zdołał przeżyć. Odnalazł go Chito, prosty człowiek. Zaopiekował się nim. Coś zaiskrzyło między nim, a 5 metrowym krokodylkiem. Stali się parą na kilka dobrych lat.
I krótki filmik:
Jak widać jedni lubią pływać z delfinami, orkami. Inni preferują krokodylki.
Po tagach nic nie znalazłem. Jeżeli było-przepraszam za zbędną robotę dla moderatora.
Zajebista sprawa. Łap chmiela
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...
Konto usunięte
2013-04-25, 21:51
Konto usunięte
2013-04-25, 22:03
Tego chyba nic nie przebije. No może zaprzyjaźniony żarłacz biały.
Ciekawe czy ten gad wie, że mógłby go wp🤬lić...
Konto usunięte
2013-04-25, 23:54
pływać z orkami? przecież oni nie lubią wody chyba... i tylko w fantasy istnieją
Coś pięknego. Zwierzę- morderca, które okazuje człowiekowi wdzięczność za uratowaie życia. K🤬a, wzruszją mnie takie akcje.
Konto usunięte
2013-04-25, 23:55
ten krokodyl po prostu lubi mieć ze sobą żarcie na czarną godzinę
nie bez przyczyny mówi się, że człowiek powinien uczyć się wdzięczności od zwierząt
Dzisiaj w TVP było, jak byłem w serwisie to leciało
Od zawsze uważałem, że spora część zwierząt jest rozumna, widać taki krokodyl też potrafi zaakceptować człowieka w swoim otoczeniu i nie traktować go jako szamę.
Konto usunięte
2013-04-26, 0:13
Jakbym był krokodylem to też bym tego gówna nie wziął do paszczy.
No noo k🤬a puki najedzony to przyjaciel , a jak tylko zgłodnieje to op🤬li go równie szybko jak murzyn kubeł kurczaków w kfc
Konto usunięte
2013-04-26, 0:20
tvp inspiruje
ps krokodyl umarł pare miechów po nagraniu programu
bravoteampolska napisał/a:
No noo k🤬a puki najedzony to przyjaciel , a jak tylko zgłodnieje to op🤬li go równie szybko jak murzyn kubeł kurczaków w kfc
Póki się polskiego nauczysz chyba sporo minie...