📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:15
Prosty napisał/a:
Fuj, jakie palce
Nie ważne jakiego koloru, obrzydliwe bo grube jak parówki i ze sztucznymi tipsami na końcu co wygląda jak łapa maciory lub lochy... Łeeee rzyg!
213213 napisał/a:
Normalny człowiek by to trzymał przez worek,
Jedź kiedyś na wieś i sprawdź jakie mają zabezpieczenia przez myszami. Podpowiem - myszy harcują w zbożu, koty na nie polują i srają w zboże (tak samo jak myszy). A tuz po zbiorach to zboże rusza się od ilości owadów wymłóconych z kłosów.
zn506 napisał/a:
Jedź kiedyś na wieś i sprawdź jakie mają zabezpieczenia przez myszami. Podpowiem - myszy harcują w zbożu, koty na nie polują i srają w zboże (tak samo jak myszy). A tuz po zbiorach to zboże rusza się od ilości owadów wymłóconych z kłosów.
i co? i na tych wsiach jak znajdą starą zdechłą mysz to muszą ją smyrać paluchami bez żadnego powodu?
Megatrans666 napisał/a:
Gdybyście wiedzieli ile w bułce tartej jest świeżo urodzonych mysz😀
Nie ma żadnych, bo bułkę tartą produkuje się ze specjalnie do tego przygotowanego pieczywa.
Chyba że Ty pracujesz w jakiejś patologii, gdzie przemielone śmieci sprzedają w wiejskim sklepiku.
Megatrans666 napisał/a:
Miałem kiedyś praktyki w niemałej piekarni i bułkę tartą robiło się tak w części że zwrotów.
Towar, który wyjechał poza teren zakładu, może wrócić wyłącznie jako odpad.
Potwierdzasz moje słowa, że jest to patologia.
Napisz, jakie to miasto...
Nie wiecie jeszcze ile robaków zjecie za parę lat. O mięsku zapomnicie szybciutko, bo mięsko znane w dzisiejszych czasach będą mogli jeść wyłącznie najbogatsi ludzie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie