Nikt nie chce sprawy za przekroczenie obrony koniecznej albo nieumyślne zabójstwo jak Murzyna dilera.
Druga sprawa że ten furiat powinien to odpracować.
Jakie to k🤬a polskie

podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."Kaliber 44 - "Może tak może nie"
juz dawno się nauczyłem żeby dbać tylko o siebie,reszta to czysta statystyka
To dbaj dalej o siebie jak ci kto"zonke"ktorej pewnie nie masz syna lub core na takim sorku zajebie siostre matke brata c🤬j wie kogo to sie zwiniesz bo taki debil wszystko roz🤬bie a ty dalej ja dbam o siebie

juz dawno się nauczyłem żeby dbać tylko o siebie,reszta to czysta statystyka
Stary grzyb a p🤬li glupoty stfu na takich walic bana jebac cie zeby cie k🤬a z probowki nigdy nie wyjeli

Zniszczył serwer? Serio? To w takiej instytucji serwer z danymi stoi sobie na sali?
No napewno nie rozjobal serwerkow itp ale zanim krowy wyjda cokolwiek robic teraz z nowymi pacjentami to wizyta itd ,kto tam , i co wpisze jak nowego wizytora do szpitalka jak rozjobane wsio na wejsciu
To dbaj dalej o siebie jak ci kto"zonke"ktorej pewnie nie masz syna lub core na takim sorku zajebie siostre matke brata c🤬j wie kogo to sie zwiniesz bo taki debil wszystko roz🤬bie a ty dalej ja dbam o siebie
Stary grzyb a p🤬li glupoty stfu na takich walic bana jebac cie zeby cie k🤬a z probowki nigdy nie wyjeli
dobra,przekonałeś mnie

No napewno nie rozjobal serwerkow itp ale zanim krowy wyjda cokolwiek robic teraz z nowymi pacjentami to wizyta itd ,kto tam , i co wpisze jak nowego wizytora do szpitalka jak rozjobane wsio na wejsciu
czytam twoje wpisy i nasuwa mi się tylko jedna diagnoza: amfetamina + niskie IQ
ludzi na amfetaminie z wysokim IQ można poznać po tym, że piszą emocjonalnie, impulsywnie, ale zrozumiale, a ty bełkoczesz.
bełkot ćpuna z rozj🤬ym układem dopaminowym. c🤬jowo.
I k🤬a plecy przestały boleć. 2-3 gości i leżałby na glebie. Społeczeństwo smartfonowców. Zero reakcji, tylko telefon w łapie.
Masz racje gdzie jest policja? To nie my mamy się narażać
chociaż jeden mądry tu
Reagować gdy zagrożona jest rodzina to mus.
Ale k🤬a dlaczego ktokolwiek ma reagować gdy zagrożone są lekarzyny? lekarzyny które od półtora roku leczą ludzi przez słuchawke, lekarzyny na które co miesiąc musze łożyć spore pieniądze pomimo tego że w razie W i tak musze leczyć się prywatnie bo państwowo nie idzie bo covid? Za nich mam się bić z jakimś pijusem? Chyba się z c🤬jem na głowy zamieniłeś.
A ochrona zapewne z grupą inwalidzką, o ile w ogóle jakaś była.
Ps. J🤬 wszystkich lekarzy, którzy potrafią tylko kasę liczyć.
Tak się składa że jestem kwalifikowanym pracownikiem ochrony i zgadzam się z tobą. W mojej firmie pracują śmiecie, którzy dosłownie nie robią nic bo poprzyjmowali takie kaleki z grupami inwalidzkimi i jak się coś dzieje to oczywiście palcem k🤬a nie ruszą "bo oni mają grupę inwalidzką". Ochroniarz-inwalida. To tak jak skoczek narciarski bez nóg xD
nie znamy kontekstu co sprowokowało gościa ale...
Nie znasz kontekstu, ale...
w sumie to rozumiem typa; "służba zdrowia na telefon"...
Gość zdemolował SOR zdecydowanie nie przez telefon. Od twojej dedukcji można dostać raka.

Wysłany
Za stary jestem. Swoje przeszedłem i wiem jak żyło się w epoce bez techniki i jak się reaguje przy takich palantach w rurkach. Z resztą jeżeli podałeś prawdziwe dane w profilu to też powinieneś znać trochę życia.
O czym ty p🤬lisz. Pracownicy SORu nie są od tego by interweniować, ani pacjenci. Po co się narażać takiemu pojebowi, który widać, że jest tak nieobliczalny i waleczny. Od interwencji są służby. Z drugiej strony jakby mu ktoś jebnął w łeb czy w szarpaninie niechcący coś zrobił to nie wiadomo czy by nie został oskarżony potem za pobicie. Bierność ludzi nie wynika więc z wygody, a z rozsądku. Ale można siedzieć w rurkach z telefonem i marudzić, że mamy dzisiaj same p🤬dy w rurkach ze smartfonem w ręku. A ile z nich siedzi na sadistiku hmm

podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.