Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie ma co się martwić, Velture mu pożyczy sztuczną nóżkę aż dorobi się własnej ;P
Naprawi się wystarczy trochę śrubek i blaszki . Możliwe że trzeba zapodać jeszcze sztuczną kość w miejscu ubytku.
jestem expertem,
jestem expertem,
Rozumiem na betonie, ale żeby odj🤬 sobie coś takiego na piasku to na prawdę trzeba mieć talent
sport to zdrowie
left is not right

podpis użytkownika
right is rightleft is not right
Spoko trik - to po pierwsze. Zajebiste slowmo - to drugie:) Pierwszorzędny materiał ba finisz roku

Jeśli się wchodzi na 9gag, to potem wychodzi, że połowa obecnej zawartości sadistica to kopiuj wklej. Tak się ogląda, a tutaj jeszcze opis itd, żenua