Może temat kogoś zainteresuje, chłopak opowiada jak ćpanie niszczy życie a w szczególności heroina. Mimo, że telewizja TRWAM materiał nie jest naciągany- kojarze tego chłopaka.
cz. 1
cz. 2
Piwo temu kto obejrzał całość
S................n
2015-04-20, 12:40
Mam podobny problem, tylko że z wódką. Inie, nie oglądnąłem całości, nawet nie włączałem ale mogę się domyśleć o czym tam jest...
IOI
2015-04-20, 12:48
"... ćpanie niszczy życie a w szczególności heroina..." - serio?!? kto by pomyslal...
@IOI skoncz cwaniakowac pajacu
Skrócę wam.
Gość ćpał coraz to więcej i więcej w końcu wszystko sprzedał baba mu zmarła itd.
Dziwie się że go wcześniej nie zamknęli i dzieci nie wzięli.
Historia widać wyssana z palca.
A najlepsze na końcu, znalazł boga w sercu i wszystko już ok
To że to z trwam to nie przypadek.
@up- czyli klasyczna bajeczka typu "Jasio robi źle, bozia go zaczyna nie lubić, wszystko się zaczyna p🤬lić, ale w końcu Jasio się nawracaj, bozia go znowu zaczyna lubić i wszystko kończy się happy endem"?
B................p
2015-04-20, 19:40
J🤬 TV Trwam
p................b
2015-04-20, 20:20
K🤬a ja to widziałem w tv jak do rodziców pojechałem. Dobra bajka; kto takiego czopa wkręciłby w handel czymkolwiek?
Najgorzej dojść do siebie po takim czymś, czyli efekty odstawienia
@kuba1393 - zamknij morde.
Widać mało ludzi znacie. Takie historie są realne bo znam kilka osób, które po nawróceniu nie ćpają i prowadzą normalne życie. Nie udawali by 15 lat.
p................b
2015-04-21, 15:42
@up
Żeby rzucić nałóg nie trzeba się od razu nawracać, tylko wystarczy silna wola i dobra motywacja.
@up ale jednak wielu to pomaga
cout
2015-04-21, 20:26
@Sinecod "bozia go zaczyna nie lubić" - skąd wytrzasąłeś taką teorię? Chłopak opowiada o Bogu, który w wierze chrześcijańskiej kocha każdego człowieka, niezależnie od tego kim jest.