No niestety akurat ten który darł mordę jest przeciwko islamowi.
K🤬a ja p🤬lę, tytuł postu i poziom manipulacji jak w TVN.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
binladden napisał/a:
Brawo! Ale lepiej jakby mu zaj🤬.
jesteś za islamem?
Sadole piszą, że ten, który krzyczał jest przeciwko islamowi - czy ktoś może to zweryfikować, bo jestem rozbity jak Niemcy.
Jeżeli to prawda, to wsadzić typowi, który gra na dudach dudy w dupę, a jeśli nie, to wsadzić dudy islamiście w dupę...
Jeżeli to prawda, to wsadzić typowi, który gra na dudach dudy w dupę, a jeśli nie, to wsadzić dudy islamiście w dupę...
podpis użytkownika
Pozdrawiam serdecznie poddanych upadłego systemu.
Na koniec Policjanci wezwali muslima, a u nas trzęsidupy doj🤬iby się pewnie do niewinnego i bezbronnego chłopaka...
Pewnie został okrzyknięty faszystą, homofobem i antysemitą za to co zrobił. Powinien iść siedzieć za zagłuszanie wolności słowa.

Koleś na dudach gra "Scotland the brave" - tak jakby kogoś interesowało.

W każdym razie to nie był żaden Muslim, i zastanawiałbym się czy czasem Biblii w ręku nie trzyma, po prostu jakiś nawiedzony.
"Islamski kaznodzieja" - akurat w to k🤬a uwierzę, Jehowita prędzej jakiś. Albo domorosły czytacz Starego Testamentu.
"Islamski kaznodzieja" - akurat w to k🤬a uwierzę, Jehowita prędzej jakiś. Albo domorosły czytacz Starego Testamentu.

Tytuł jest mylący - po określeniu "w szkockim stylu" spodziewałem się że ktoś wyleci jak W. Wallace z dwuręcznym mieczem . Takie rozczarowanie...
ZimnySk🤬iel, Pisze 'preacher' więc myślałem, że kozojebca. Zresztą dalej tak myślę, chociaż się nie zagłębiałem. C🤬j zresztą kim jest, wyj🤬 z megafonem na środek ulicy i coś bełkocze.
bravo, to scierwo trzeba wyniszczyc do nogi inaczej sie nie da , to jest zaraza najwieksza wspolczesnego swiata, a debile pozwalaja to wpuscic do swoich krajow