Po c🤬j to gówno tu wstawiasz?
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Nie kapuje mają te gady wszędzie w jeziorkach, atakują wszystko co do wody wejdzie psy dzieci itp ... i nie wybiją tego kurestwa CZEMU?! to jak mieszkać w domu i wypuścić dzikie węże i c🤬j patrzyć jak dzieci w domku się bawią w udawanie trupa
Bo te gady tam były jeszcze zanim pierwszy konkwistador się wyszczał do tego jeziora... Jak ktoś ma więcej niż jedną szarą komórkę to wie, że nie wyp🤬ala się wszystkiego co niebezpieczne do pnia, bo to nigdy na dobre nie wychodzi, tylko ewentualnie reguluje się tego populację.
Mnie osobiście najbardziej rozwala jak u nas w tym roku ludzie zaczęli się srać, bo wilki po lesie biegają. A w takich stanach aligatory, niedźwiedzie, pumy i jeszcze więcej niebezpiecznego gówna a nikt nie trzęsie portkami przed wyjściem z chaty.

Nie kapuje mają te gady wszędzie w jeziorkach, atakują wszystko co do wody wejdzie psy dzieci itp ... i nie wybiją tego kurestwa CZEMU?! to jak mieszkać w domu i wypuścić dzikie węże i c🤬j patrzyć jak dzieci w domku się bawią w udawanie trupa
Ja nie kapuje skad sie biora takie tepe c🤬je jak ty.
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Bo ekosystem jest trochę bardziej skomplikowany niż "zabić co może mnie zabić i elo" zobacz co się działo w Yellowstone jak wybili wilki