Trafiłem w sieci na zdjęcie kilku rezolutnych młodzieńców, którzy postanowili pochwalić się swoją nietypową pasją w wyjątkowo dziwny sposób.
Konto usunięte
2013-09-21, 21:18
Jakich młodzieńców? To są normalni kolesie, który "mają wyj🤬e na policję", a nie tylko wtedy kiedy nie ma ich w pobliżu i przy kolegach.
Konto usunięte
2013-09-21, 21:48
Rozumiem, chore prawo w Polsce itp itp. Ale po kiego wuja narażać swoje dupsko w taki sposób?
Konto usunięte
2013-09-21, 21:49
To zdjecie z Woodstocku, wokol calego terenu przystanku rosnie "samosieja" ktora nie ma jak wiadomo zadnych wlasciwosci psychoaktywnych, kolesie to zwykli pozerzy a nie zadne kozaki...
Konto usunięte
2013-09-21, 22:05
Ej ludzie, a co to za krzaki oni trzymają?
podpis użytkownika
Angel! Możesz się p🤬lić z tymi ostrzeżeniami j🤬y hipokryto!
Nie wyglądają na zbyt lotnych na umyśle, pewnie 5 sekund po zrobieniu zdjęcia złapała ich policja. Zresztą, wyglądają na takich co dostają mandaty nawet za przechodzenie na zielonym świetle przez przejście
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Na woodstocku co chwilę ktoś przechodził przez przejście obstawiane przez policję z takimi krzakami. Co prawda to zwykłe samosieje, ale policjanci widać też się dobrze bawili, bo zdarzyło się im kilka razy puścić muzykę przez megafon radiowozu
Na Woodstocku jest to normalne, że ludzie z tym chodzą a nawet jest cały marsz taki organizowany. Nie raz widziałem jak toś łaził z tym przy wiosce policyjnej i nic sobie z tego nie robili panowie niebiescy.
Konto usunięte
2013-09-21, 23:39
myślą, że są odważnia, a w rzeczywistości są zwyczajnie głupi
to nawet nie wygląda na marichuanę
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludzi
Konto usunięte
2013-09-21, 23:54
zwykłe konopie przemysłowe... z tych chwastów co najwyżej line możne upleść albo papier zrobic ; d
nie znam gosci ale po ich minach .. sa zajebisci..
Konto usunięte
2013-09-22, 0:10
c🤬j tam jeszcze rok
Konto usunięte
2013-09-22, 0:10
odważni, nie odważni. tu je planeta woodstock tu i niebieskie dobrze się bawią. w tym roku wokalista zielonych zabek tez z tym latał. no i?