📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:56
🔥
Niegrzeczny misiek
- teraz popularne

Ciężko stwierdzić jakiego pochodzenia są rakiety. Ale ewidentnie atak na drogową infrastrukturę.
Dej i tak powie że to ruscy.
kristodelgado napisał/a:
Ciężko stwierdzić jakiego pochodzenia są rakiety. Ale ewidentnie atak na drogową infrastrukturę.
Było już tutaj parę filmików z tym stylem jazdy mechanicznym rumakiem, wykonywanych głównie przez indian z Indii.
35i napisał/a:
Było już tutaj parę filmików z tym stylem jazdy mechanicznym rumakiem, wykonywanych głównie przez indian z Indii.
Indian z Indii.

Zulu-Gula napisał/a:
Indian z Indii.
Mistrz patelni, Złota Wara.
Nawiązałem do marki motocykla, jak cóś.

35i napisał/a:
Nawiązałem do marki motocykla, jak cóś.
Tyle to i ja wiem, ale tak mi się skojarzyło.

tars napisał/a:
Chłopcy bezmózgowcy.
Dokładnie. Zostawić nieoświetloną ciężarówkę na ruchliwej drodze potrafią tylko butloszczochy granatem od pługa oderwani.
Polak_mały napisał/a:
Dokładnie. Zostawić nieoświetloną ciężarówkę na ruchliwej drodze potrafią tylko butloszczochy granatem od pługa oderwani.
Przecież ona się poruszała.
optymista666 napisał/a:
Przecież ona się poruszała.
Faktycznie, to jeszcze większy debil. Niczym ludzie używający swiateł do jazdy w dzień niezależnie od warunków.
Polak_mały napisał/a:
Tez uwazam ze trasa byla przez nich dokladnie zaplanowana i wczesniej przetarta i tej kobyły tam na pewno wczesniej nie było. Ewidentnie wina organizatora. To był wielki cios dla całej drużyny i ich licznych rodzin.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie