Hahahaha, jednak nie tylko czarna patologia tak robi
Nie ma najważniejszego, złapali ścierwo?

Nie ma najważniejszego, złapali ścierwo?
podpis użytkownika
Moje posty mają charakter żartobliwy, nie mają na celu nikogo urazić, nawet jeśli tak wyglądają.
geniusz i jeszcze raz geniusz wielowymiarowego zła...
szkoda ze nie mogę go zaprosić na piwo pogadać o jego, z cała pewnością niebanalnym, życiu

szkoda ze nie mogę go zaprosić na piwo pogadać o jego, z cała pewnością niebanalnym, życiu

Słyszałem w pracy o tym w radiu, policja złapała go gdy odwiedził szpital z poparzeniami.
Złapali, złapali. Kilka godzin po podpaleniu zgłosił się z poparzeniami do lekarza:
"Podpalacz trafił w ręce policjantów parę godzin po zdarzeniu, gdy z poparzeniami ciała zjawił się u lekarza, szukając pomocy. 22-latek został zatrzymany i usłyszał zarzut niszczenia mienia. Grozi mu kara pozbawienia wolności do 5 lat. Niewykluczone, że 22-latek dokonał podpalenia na czyjeś zlecenie. Jeśli tak się stało, zarzuty mogą usłyszeć również inne osoby związane z tą sprawą - informuje Komenda Powiatowa Policji w Będzinie. "
"Podpalacz trafił w ręce policjantów parę godzin po zdarzeniu, gdy z poparzeniami ciała zjawił się u lekarza, szukając pomocy. 22-latek został zatrzymany i usłyszał zarzut niszczenia mienia. Grozi mu kara pozbawienia wolności do 5 lat. Niewykluczone, że 22-latek dokonał podpalenia na czyjeś zlecenie. Jeśli tak się stało, zarzuty mogą usłyszeć również inne osoby związane z tą sprawą - informuje Komenda Powiatowa Policji w Będzinie. "
Ale to już kolejny filmik, w którym wiadomo jak to się skończy
Tak jak w filmikach z laskami co na linie do wody chcą wskoczyć i zawsze zaorają ryjem glebę
U tych podpalaczy też zawsze kończy się tak, że debil sam się podpala. Piękne!

podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimCytat:
Grozi mu kara pozbawienia wolności do 5 lat.
K🤬a i tu jest problem. 5 lat będą jeszcze ludzie płacić za jego żarcie, spanie i opiekę medyczną.
Powinniśmy mieć w kraju karne obozy pracy. Niech przez 5 lat zap🤬la po 16h dziennie aby zarobić na utrzymanie placówki, swoje żarcie w tym czasie, na straty jakie spowodował a resztę hajsu z tej pracy niech dostanie skarb państwa.
Tyle korzyści dla społeczeństwa. I do tego założę się, że po takiej karnej kolonii mniej będzie ciągnęło do łamania prawa niż po 5 latach w sanatorium. No i do tego jeszcze ma jakiś zawód wyuczony więc pracę znajdzie szybciej po wyjściu

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !