📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ogólnie to się zastanawiam... Przejrzyjcie sobie sadistica lub joemonstera pod kątem politykowania w komentarzach. Najwięcej, a właściwie to jedynie, w polskim internecie jest troli wyzywających pis i prawą stronę. Do tego zawsze to robią w chamski, nie wymyślny, i prosty sposób idąc na ilość nie jakość, wyzywając ludzi w bliźniaczo podobnym stylu. Śmieszna zależność, tym bardziej że to widać na prawie każdym portalu rozrywkowym który nie upadł jeszcze pod naporem facebooka

Ty, tam, co Kasia Kowalska śpiewała o tobie
jeśli myślałeś, ze serio łyknąłem bajta, to w tej chwili straciłem do ciebie szacunek

Abraxus napisał/a:
Raczej przerażony szkodami jak poczynili. Nic nie trwa wiecznie. Teraz jest PIS za dwa lata go nie będzie.
A jak wygra to się powiesisz? Tylko pamiętaj aby nagrać materiał dla potomnych aby mogli na sadola wrzucić. Bo w sumie i tak nie jesteś więcej wart jak kilka piw na tym portalu.
Haha. Jeden prosty bait a tyle oburzonych prawaczkow. Cały czas nie mogę wyjść z podziwu jak łatwo sprowokować pisowskiego Ciołka
Prawidłowo, że reagują na takich lewicowych ciołków. Zgodnie z Twoją kretyńską logiką:
"Brak protestu społeczeństwa w jakiejkolwiek formie (...) jest (...) odczytywane jako zgoda". To jak jest srabraxus ?
"Brak protestu społeczeństwa w jakiejkolwiek formie (...) jest (...) odczytywane jako zgoda". To jak jest srabraxus ?
Abraxus, zadałeś pytanie, więc ci na nie odpowiedziałem, zgodnie ze stanem faktycznym...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie