👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
A co mam honor wspólnego z wiarą? We łbach wam się poprzewracało od słuchania klech i pisiaków, nic tylko bóg honor ojczyzna, świat nie jest czarno biały, nie ma tylko prawej i lewej strony kiedy to wreszcie zauważycie.
Ech, nie martw się, wiedziałem, że ktoś nie zrozumie.
Gdyby mi chodziło o normalnego ateistę, napisałbym "normalny ateista".
Chodziło mi o gimbazjalnych ateistów, więc celowo użyłem słowa "ateusz".
Wiem, kiedyś to był synonim ateisty, ale już to zostawmy.
No więc te ateusze to takie wielkie niewierzące są w internetach i zgrywają twardzieli, ale jak mamusia wyśle ze święconką to idą bez gadania. Taki to ich honor i odwaga.

Jak to miło poczytać jak was dupy bolą. Choćby tylko z tego powodu cieszę się, że RP wszedł do sejmu. Na pohybel wam tępe polaczki.

Ptoon napisał/a:
Jesteś idealnie uklepanym przez system człowieczkiem. Jak wynika z tego co napisałeś nie mogę mieć zdania na żaden temat, czyli rób co chcesz, rób jak chcesz, ale broń boże nie myśl i nie komentuj bo naruszysz czyjąś swobodę... a te twoje epitety tylko świadczą o tym jak bardzo chcesz bronić swojej głupoty.
Co ma wspólnego bycie zwolennikiem decydowania o sobie z byciem "uklepanym przez system"? Chyba jest odwrotnie i to ty chcesz tworzyć system, w którym masz zamiar decydować za innych co jest dla nich dobre. Epitety są bardzo eufemistyczne biorąc po uwagę brednie, które wypisujesz.

Wstyd mi za was, Ci, którzy Polakami się nazywacie. Lewackie myślenie właśnie doprowadziło do zniszczenia gospodarki tego kraju i przede wszystkim chcecie zniszczyć "zdrowe" modele życia i płci. Jesteście chorzy i żal mi moich dzieci, że będą musiały oglądać takich "nibyludzi", "nibysłowian" w ich własnym kraju.
Jesteście przegrani a ciągniecie na dno wszystkich po równo
Jesteście przegrani a ciągniecie na dno wszystkich po równo

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie