Up
Jak dzięki niemu zalegalizują zioło to będziesz lizał mu rowa.
Jak dzięki niemu zalegalizują zioło to będziesz lizał mu rowa.

Ale popatrzcie, jakie to udogodnienie. Jak przyjdą ciapate, a przyjdą na pewno, to wyobraźcie sobie taką sytuację, że zmuszają do nawrócenie na ich wiarę. Wielu głęboko wierzących ateuszy na to przystanie, bo dla nich honor nic nie znaczy. Ale ale... kobiety przecież będą traktowane jak ścierwo. A tak? Urzędniczo i po postępowemu kobieta się mężczyzną nazwie i będzie traktowana normalnie! Oby się tylko ciapate na to złapały.
Dzięki ci Palikocie i Krzysztofo Grockie!
Dzięki ci Palikocie i Krzysztofo Grockie!

@up, jakby ci ciapaty przystawił lufę do łba, zwłaszcza jeżeli posiadasz rodzinę, wyśpiewałbyś trzykrotnie szahadę bez pierdnięcia. I nie ma to za wiele wspólnego z honorem.

@Slonx
A co mam honor wspólnego z wiarą? We łbach wam się poprzewracało od słuchania klech i pisiaków, nic tylko bóg honor ojczyzna, świat nie jest czarno biały, nie ma tylko prawej i lewej strony kiedy to wreszcie zauważycie.
A co mam honor wspólnego z wiarą? We łbach wam się poprzewracało od słuchania klech i pisiaków, nic tylko bóg honor ojczyzna, świat nie jest czarno biały, nie ma tylko prawej i lewej strony kiedy to wreszcie zauważycie.
Przepraszam. Kiedy przegapiłem fakt stania się przez Polskę niezależną potęgą gospodarczo-polityczną, że zajmujemy się takimi pierdołami?
podpis użytkownika
I'm not crazy, my reality is just different than yours.

Bronek_Oi! napisał/a:
@kierownikmasarni
chyba cie poj🤬o
co się sadzisz? przecież ma rację...
dopiero potem będą narzekać -
ale juz pod "Polish coffeshop"
Cóż za wspaniały pomysł Ana Grodzkiego. Tak to jest zajęli się nim na chwilę to już wysuwa takie postulaty. Co by było gdyby został wicemarszałkiem... Niestety mamy teraz sezon na lewactwo i atmosfera sprzyja w końcu w całej Europie wyniki za ostatni kwartał 2012 słabe i budżet trzeba ogarnąć to masy muszą mieć o czym myśleć.