📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:48

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie śmiejcie się z naszego czempiona bo KOLI DE FAJ(T)A was znajdzie i zrobi z dupy jezioro marzeń !

@Koli
Nie napinaj się w każdym filmie, to że zdobyłeś kolejną postać w tekkenie nie znaczy, że w życiu też jesteś silniejszy
Nie napinaj się w każdym filmie, to że zdobyłeś kolejną postać w tekkenie nie znaczy, że w życiu też jesteś silniejszy

Hitman90 napisał/a:
dzisiaj wygrałeś ;DZwrócić należy uwagę na idealny kont pod jakim pada cios kapciem. Opanowanie tej techniki zajmuje lata, a powyższy filmik jest pierwszym ukazującym jej użycie. Obezwładniający cios papuciem.
![]()

KULTYWATOR napisał/a:
@ Hitman90
kont ? Powiedz czy nie jest Ci wstyd?
Nie, nie jest. A nie jest dlatego, że każdemu zdarzyć się może literówka, tudzież inny niezawiniony błąd.

To jest literówka? Ty wiesz co to jest literówka? I jeszcze zamiast skulić się w kONcie, to Ty bezwstydnie próbujesz usprawiedliwiać głupotę i ignorancje. Proszę Cię powiedz czy tacy jak Ty, nie są w stanie przyznać komuś racji? I nie mów mi, że to tylko błąd ortograficzny, bo to jest Twoja wizytówka i to sprawia, że tysiące użytkowników mają Cię za gimbusa. Jesteś gimbusem? Jesteś?

Lepiej kapciem niż butelką po wódzie. Jak się chłopak nie poprawi, to go w końcu na Syberię wyślą.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie