Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
hiqq 2020-02-03, 21:02 2
Był biały jest murzyn brakuje opony cegieł i ognia i czół by się jak w domu
Zgłoś
wojtas09999 2020-02-03, 21:12

tak mi sie skojarzylo
Zgłoś
Lobo24 2020-02-03, 21:51 9
Mechanicy to w ogóle mają niebezpieczne życie. Mam kolegę, co raz pod koniec dnia robił obchód po warsztacie. Światła już pogaszone to oczywiście potknął się o jakieś c🤬jwieco i leci pędem do przodu ledwo próbując łapać równowagę. Wtem przeszywa go przeraźliwa myśl - zostawił otwarty kanał. Kolega ile miał sił wybił się do przodu chcąc zrobić fikołka nad kanałem. Było ciemno. Metraż mu się pop🤬lił bo był jeszcze przed kanałem parę kroków. Skok zakończył na dnie kanału a potem długim pobytem w szpitalu. Jak on to powiadał: zrobił "chyc" do kanału. Połamane żebra i uszkodzony bark. Nie może w pełni podnieść jednej ręki.
Zgłoś
Sajlenthill 2020-02-03, 22:21
Słyszę "by to jasny c🤬j, k🤬a kto tu postawił"
Zgłoś
Wiewór 2020-02-03, 22:45 2
Lobo24 napisał/a:

Mechanicy to w ogóle mają niebezpieczne życie. Mam kolegę, co raz pod koniec dnia robił obchód po warsztacie. Światła już pogaszone to oczywiście potknął się o jakieś c🤬jwieco i leci pędem do przodu ledwo próbując łapać równowagę. Wtem przeszywa go przeraźliwa myśl - zostawił otwarty kanał. Kolega ile miał sił wybił się do przodu chcąc zrobić fikołka nad kanałem. Było ciemno. Metraż mu się pop🤬lił bo był jeszcze przed kanałem parę kroków. Skok zakończył na dnie kanału a potem długim pobytem w szpitalu. Jak on to powiadał: zrobił "chyc" do kanału. Połamane żebra i uszkodzony bark. Nie może w pełni podnieść jednej ręki.

Twój kolega to kretyn. Stanowisko pracy się sie sprząta żeby się nie potykać a kanał zakrywa.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Lobo24 2020-02-03, 22:51
UP Dobry chłopak, ale biedak chyba ma jakieś zobowiązania, bo zaczyna pracę rano nierzadko siedzi do późna - 22 albo później. Lata cały dzień na pełnych obrotach. Zapierdziela.
Zdarza się, że truchtem leci z miejsca nam miejsce albo na parking po następne auto, a licho nie śpi...
Zgłoś
mam_racje 2020-02-03, 23:29
Tadeusz Drozda i "Śmiechuu warteeee"?
Zgłoś
Juzwa 2020-02-04, 9:14 1
Choć nie ma dźwięku, wyraźnie słychać "k🤬aaaaaaaaaaa"

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś