👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem wczoraj jak w bonusie: na parkingu supermarketu idę pasami, a tu mnie wyprzedza pedalarz w kasku i sobie spokojnie jedzie dalej pasami aż na drugi koniec parkingu. A potem jedziesz samochodem i wjeżdza ci z przejścia dla pieszych taki c🤬j pod koła 4 czy 5 razy szybciej niż pieszy i jak tu wyhamować.
Antekson napisał/a:
Miałem wczoraj jak w bonusie: na parkingu supermarketu idę pasami, a tu mnie wyprzedza pedalarz w kasku i sobie spokojnie jedzie dalej pasami aż na drugi koniec parkingu. A potem jedziesz samochodem i wjeżdza ci z przejścia dla pieszych taki c🤬j pod koła 4 czy 5 razy szybciej niż pieszy i jak tu wychamować.
A kto mówi, że trzeba hamować? 😏
JoSeed napisał/a:
A kto mówi, że trzeba hamować? 😏
Ale w kodeksie ruchu drogowego jest, zachowaj ostrożność. Powiedzą Ci,że nie hamowałeś lub zbyt szybko jechałeś i doprowadziłeś do zdarzenia z niechroniony uczestnikiem ruchu. Wina i tak pójdzie na Twoje konto. Chyba, że masz kamerę w samochodzie by udowodnić co taka opasła szmata jak na pierwszym filmie odj🤬a.
jkllll485 napisał/a:
Ale w kodeksie ruchu drogowego jest, zachowaj ostrożność. Powiedzą Ci,że nie hamowałeś lub zbyt szybko jechałeś i doprowadziłeś do zdarzenia z niechroniony uczestnikiem ruchu. Wina i tak pójdzie na Twoje konto. Chyba, że masz kamerę w samochodzie by udowodnić co taka opasła szmata jak na pierwszym filmie odj🤬a.
Niestety. To prawda...
To co dzisiaj wyprawiają hulajpedzioły to jest porażka systemu. Powinni nakładać na nich takie kary żeby dotarło do innych. Co jeszcze? Obowiązkowe ubezpieczenie OC na to kurestwo. Coraz częściej słyszy się o wypadkach z udziałem hulajnogi i pieszych. Rozp🤬alają się po chodnikach i uciekają jak im się uda zrobić komuś krzywdę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie