📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:35
🔥
DOBROLIN pasta najlepsza i basta!
- teraz popularne
Niektóre fajne, to akurat kiepskie.
Ja tylko czekam, aż ktoś w końcu za takie pranki wyjebie w ryj. I zabije przypadkiem takiego żartownisia. Pójdzie siedzieć?
Bo czym innym jest gadanie z samochodu czy nawet wmawianie komuś, że puścił bąka. A czym innym jest agresywne zapraszanie do bójki, bo komuś się nazwa lodów skojarzyła i musiał o tym robić filmik.
Ja tylko czekam, aż ktoś w końcu za takie pranki wyjebie w ryj. I zabije przypadkiem takiego żartownisia. Pójdzie siedzieć?
Bo czym innym jest gadanie z samochodu czy nawet wmawianie komuś, że puścił bąka. A czym innym jest agresywne zapraszanie do bójki, bo komuś się nazwa lodów skojarzyła i musiał o tym robić filmik.
Dno to zbyt lagodne okreslenie tego czegos. Ten "komik" wyznacza nowe granice debilizmu. Na poczatku tej mody na pranki bylo kilka naprawde smiesznych kanalow na YouTube, teraz kazdy pajac mysli, ze moze zrobic kariere w sieci. Szkoda, ze nikt im nie powiedzial, ze pranki powinny byc smieszne.
Moim zdaniem raczej pozytywnie, mam jeszcze wiarę w ludzi, że coś tego wszystkiego będzie...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
xbandzior napisał/a:
niektórzy mają kupe w majtach
A ty powinieneś mieć dożywotniego bana na Internet za wrzucanie filmów idioty Bartka ju es ej from sosnowic.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie