Główna Poczekalnia (16) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 17 minut temu
Chodzenie po Antarktydzie
konto usunięte • 2012-09-11, 1:01
Janusz Korwin-Mikke u Tomasza Lisa (10.09.2012)

"Dla mnie człowiek, który nie ma nóg się świetnie nadaje do chodzenia po Antarktydzie, bo mu nogi nie odmarzną."
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2012-09-11, 11:23 1
Ktoś tu chyba chce być większym klaunem niż palący koty. Zajebistą mamy scenę polityczną: Sługusy zachodu, katolo-fanatycy, dwie partie przegrane i dwóch klaunów.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 11:26 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 12:43
Ja bym typa wywiózł na Ziemię Wilkesa w lipcu (Antarktyczna zima) i pozostawił samego. Niech się głąb ratuje.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 13:12
@kapxian - no czuł sie i co zabronisz mu ? Jego sprawa jak wygląda to w mediach.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 13:38
Jestem świadomy i wiem, że propagowanie treści uznawanych za niepoprawne politycznie, zarówno na scenie polskiej jak i międzynarodowej, nie przyniosłoby żadnych korzyści. Z tego powodu w życiu na niego nie zagłosuje, a jego uważam za zwichrowańca z poglądami zbliżonymi do moich.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 14:49 16
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
thewhitestar 2012-09-11, 14:49 1
Powodzenia Panie Korwinie, może w następnych wyborach uda się w końcu przekroczyć jeden procent!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 14:53 4
@chrap
taa glosuj na ludzi, ktorzy mowia to co chcesz uslyszec. takie swiadome...
a juz samo okreslenie poprawnosc polityczna jest synonimem uposledzenia(no chyba ze ty ta poprawnosc ustalasz i masz z tego zysk to wtedy to jest cwaniactwo)

@vinewood
zdaj sobie sprawe z sytuacji, ze jkm zalozyl "Fundację Indywidualnego Kształcenia, której celem statutowym jest kształcenie osób niepełnosprawnych fizycznie w sportach umysłowych"

reakcja tlumu: buuu korwin mikke obraza niepelnosprawnych
reakcja fana:

i tak jest caly czas...
Zgłoś
vniveri25 2012-09-11, 14:56 12
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 15:07
Inna sprawa, że tradycyjny jesienny strzał w stopę już zaliczony. Wyborów co prawda nie ma, ale formę trzeba zachować
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 15:15 6
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-11, 15:16 7
Oglądałem ten program i jestem zdruzgotany tym co zobaczyłem... Jeden Korwin Mikke kontra 3-4 osoby. Prowadzący zachowywał się wbrew jakiejkolwiek dziennikarskiej etyce, faworyzował cały czas oponentów JKM i sam komentował co uważa o tym co mówi JKM. Karolina Korwnin Piotrowska- kobieta, która nie miała logicznych argumentów, odnosiła się tylko do emocji, co ona wnosiła do tej rozmowy? Nic. Dobrze, że JKM nie dał im się i ripostował bardzo dobrze, ale co z tego jak zrobiono już dawno z niego wariata?
Zgłoś
yoshi88-88 2012-09-11, 15:23 1
Zgłoś
Nutaharion 2012-09-11, 15:28 6
Najlepsze są hasła: "Niepełnosprawni są pełnosprawni". Zatem, skoro niepełnosprawni są pełnosprawni to czemu za moje pieniądze buduje się dla nich podjazdy? Dlaczego stawia się wyjące światła dla osób niewidzących. Dlaczego robi się specjalne miejsca parkingowe.

Korwin powiedział jaka jest prawda. Prosto z mostu. Bez żadnej politycznej poprawności.
Zgłoś
Nakahed90 2012-09-11, 15:29 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem