Mnich z klasztoru Shaolin pobił własny rekord w "chodzeniu po wodzie". Shi Liliang przebiegł 125 metrów na dwustu płytkach ze sklejki, które były rozłożone w poprzek zalewu.
Chiński Jezus - Level I
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-09-05, 13:14
Po płytkach na wodzie, od czegoś musi zacząć teraz będzie wbijać kolejne levele i rozwijać zdolność chodzenia po wodzie.
Nie wiem co to za problem chodzić po wodzie. W zimie można nawet się ślizgać po niej.
konto usunięte
2015-09-05, 15:54
@nelbox- stabilne oparcie powiadasz? Zwiąż w ten sposób 20 płytek i po tym przebiegnij. Nie zapomnij tylko nagrać
konto usunięte
2015-09-05, 19:36
@up Rozumiem, że reklamujesz bletki firmy OCB?
konto usunięte
2015-09-05, 19:58
"Potężnie zbudowane nogi"... jebłem, bo jak można mieć potężnie zbudowane nogi ważąc 60kg?
Siwy93 napisał/a:
"Potężnie zbudowane nogi"... jebłem, bo jak można mieć potężnie zbudowane nogi ważąc 60kg?
Odezwał się typowy bocian z siłowni
chinole znani są z podróbek.
tu oto widzimy podróbkę jezusa
Tylko patrzeć jak zamiast przypływać na łodziach imigranci zaczną przebiegać na chińskich płytkach Jezusa.