Mnich z klasztoru Shaolin pobił własny rekord w "chodzeniu po wodzie". Shi Liliang przebiegł 125 metrów na dwustu płytkach ze sklejki, które były rozłożone w poprzek zalewu.
Chiński Jezus - Level I
no to k🤬a po płytkach czy wodzie?
H................R
2015-09-05, 13:14
Po płytkach na wodzie, od czegoś musi zacząć teraz będzie wbijać kolejne levele i rozwijać zdolność chodzenia po wodzie.
przecież te płytki k🤬a są związane ze sobą. noga się zanurza, ale jest stabilne oparcie 10 cm pod wodą.
Chiński Juzus - Level I z 9000 leveli
Nie wiem co to za problem chodzić po wodzie. W zimie można nawet się ślizgać po niej.
L................k
2015-09-05, 15:54
k🤬a debil, jeszcze 3 plytki i by przeszedl na drugi brzeg
@nelbox- stabilne oparcie powiadasz? Zwiąż w ten sposób 20 płytek i po tym przebiegnij. Nie zapomnij tylko nagrać
niewielu rozumie ze do takiego biegu trzeba miec zajebista kondycje i wc🤬j silne nogi -ten chinczyk takie własnie ma poteznie zbudowane , kto biegał po wodzie conajmniej po łydki wie ocb
W.................
2015-09-05, 19:36
@up Rozumiem, że reklamujesz bletki firmy OCB?
S................3
2015-09-05, 19:58
"Potężnie zbudowane nogi"... jebłem, bo jak można mieć potężnie zbudowane nogi ważąc 60kg?
Siwy93 napisał/a:
"Potężnie zbudowane nogi"... jebłem, bo jak można mieć potężnie zbudowane nogi ważąc 60kg?
Odezwał się typowy bocian z siłowni
dopiero co kolega podp🤬lil z jm.szybki jak cygan w fontannie
Ja w to nie wierze, przeciez to jest fotomontaz ! tylko jezus potrafil chodzic po wodzie nikt inny. poczytajcie sobie biblie j🤬e antychrysty !
chinole znani są z podróbek.
tu oto widzimy podróbkę jezusa
Tylko patrzeć jak zamiast przypływać na łodziach imigranci zaczną przebiegać na chińskich płytkach Jezusa.
podpis użytkownika
"Wie pan, Bóg nie zabił tej małej dziewczynki. Los jej nie zarżnął, przeznaczenie nie nakarmiło nią psów. Bóg widział, co działo się tej nocy i chyba miał to gdzieś. Wtedy zrozumiałem. To nie Bóg tworzy ten świat. My to robimy."